Missed ab utáni vetélés 6 héttel? Másik baba műtét alatt? Valakinek hasonló?
koszonom a biztato szavakat! :) hat entenyleg elhiszem hogy nehez hinni valakinek ilyen esetben, de azert meg lehetne probalni.. voltam a dokimnal, elmondtam ujra.. o is gaznak tartotta a ket szelsoseges velemenyt. azt lattam rajta h o.inkabb foglalkozott azzal hogy vagyok most, mint egy hete.. azt mondta a nyalkahartya teljesen normalis, retenciora utalo jel nincs. o sem mondta h baba volt, de nem oltott le, inkabb azt mondta hogy valoban furcsa hogy valami tavozott, foleg mert mutet utan nem nagyon szoktak nagyobb darabok tavozni.
most azt mondta minden rendben, a cseppeket feleslegesnek tartja mert nincs semmi a mehemben..
2-3honap es mehet a babaprojekt, de varunk nyar kozepe-vegeig. addig felujitunk. amugy azt is mondta h 4-5 tuszo erik epp.... :) na mondom az szep lenne.. koszi a tamogatast, ha ismet 2csikos tesztem lesz, mindenkepp irok!
Örülök a pozitív hozzáállásodnak! ez szuper!!! biztosan hamar babás leszel!! Drukkolok nagyon!
3 éves anyukája, 19.hetes km:)
Szia!
Szorítok nektek, minden rendben lesz!!!
legutóbb a 84-es hozzászólást írtam vagyok
Nagyon örülök, hogy sikerült neked újból. Ne idegeskedj, ne gondolj az eddigiekre, csak pozitívan. Hidd el mostmár minden rendben lesz. A helyedben holnap mennék dokihoz, ha kell adjon magzatmegtartót. Szorítok érted. Majd azért jelentkezz, hogy vagy.
szió!
annyira szuper!! szerintem is menj el minél előbb dokihoz! ha Utrogestan hüvelykúpot ír fel, én tudok neked egy egész dobozzal küldeni! nekem megmaradt, nem fogom többé használni! vetélés után,amikor kiderült újabb terhességem, azonnal Utrogestan kúpot írt fel! és minden rendben volt!!:) nemrég töltöttem a 34.hetet! írj nyugodtan privit és postázom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!