Missed ab utáni vetélés 6 héttel? Másik baba műtét alatt? Valakinek hasonló?
Tényleg hihetetlenül hangzik ez az egész, de úgy tűnik mégis létezik ilyen, akármi is a magyarázat rá!
Remélem kiderül, és te is meg tudsz nyugodni.
Várjuk a jelentkezésed!
Sziasztok! Nem akartam addig írni amíg nem mentem dokihoz, és nem mentem el még, majd hétfőn borítom rá az asztalt, de olyan kedvesek vagytok, hogy szorítotok, nem akartam már itt lapítani. Az elmúlt 2 napban fetrengtem és semmit sem csináltam, és miután a baba kijött, konkrétan pár csepp vérzés volt, és azóta el is múlt minden. Nem érzem rosszul magam, eü. szakközepet végeztem, van sejtésem mikor van nagyobb baj. A barátnőm anyukáját azonnal felhívtuk, ő egészségügyes, ő is mondta, hogy ha nem ömlik a vér és nem vagyok rosszul, ráér hétfőn, mert addigra el is múlik a vérzés (ha normál vetélésről/menstruációról van szó-mert nem tudom eldönteni melyik volt... hiszen ha terhes vagyok, nemigazán érik petém és menstruálok.. ha menstruálok, akkor meg nem vetélek gyereket.. ahh mindegy) és hétfőn már a hüvelyi UH-val láthatja a méhfal meg a méh állapotát.
Én két dologtól félek már csak..
1: ismét kaparás, mert nem tisztult ki (bár ezt most kétlem)
2: még egy babát talál, mert már ha még 10 babát találnak se lepődök meg.. :((
Pihenj sokat, és hétfőn azért ne legyél kíméletes az orvosoddal.
Vigyázz magadra!
Én még nem írtam neked, de ledöbbentem.
első: kérj HCG szint mérést!!! Nekem műtét után 3 héttel kellett vérvételre mennem, ott kiderült, kiürült e a szervezetemből, jól sikerült e a műtét. szerencsére, igen!
Második: el kéne vinned a "magzatot" ( ha megvan még) vagy legalábbis a képeket,mert nem fogja elhinni a doki, amit mesélsz!
Szia!
Ha eltetted a "magzatot" a fagyasztóba, mindenképp vidd el, mert biztos fognak szövettant végezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!