Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hetesen vérezgettem (ugyan...

4 hetesen vérezgettem (ugyan csak egyszer), de tegnap óta (amióta ez megtörtént) van egy kicsi barnázásom. Ez lehet vetélés? Nagyon el vagyok keseredve! Hasonló tapasztalattal rendelkeztek?

Figyelt kérdés
Egy éve volt egy mola terhességem, idén márciusban egy missed ab-om, most meg 4 hetes terhes vagyok/voltam.
2009. okt. 3. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hívd fel az orvosodat!vagy menj be az ügyeletre,hátha tudnak segíteni.Remélem nem lessz semmi baj!

Milyen az a mola terhesség?ha szabad kérdeznem?

2009. okt. 3. 13:36
 2/5 A kérdező kommentje:
A molánál az embrió helyett a méhlepény fejlődik jobban.Tehát a méhlepénynek a szöveti elburjánzása, ami gyorsan növekszik. Ennyi az igazából , amit az orvosok röviden el tudtak magyarázni. Tehát az a lényeg, hogy nem lett volna belőle egészséges, életképes gyermek. Csináltak egy szövettani vizsgálatot is. Szerencsére minden rendben volt.
2009. okt. 3. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Most is terhes vagy valószínű nekem is volt 4 hetesen barnázás a doki azt mondta nem számít most ágyazódik be.A szervezet még emlékszik a menstruációra:)Ne izgulj!
2009. okt. 3. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Beszélj az orvosoddal. Saját életemből jó és rossz kimenetelt is tudok mondani ezekre a tünetekre. Kisfiammal volt némi vérzés, barnázás, az orvos pihenést mondott, el is múlt. Egy problémamentes terhességem volt utána.

Azóta sajnos olyan is volt, hogy egy haematoma okozta a barnázást, és végül minden kűzdelem ellenére elvesztettem a picit.

Szóval a legjobb, ha megkérdezed az orvost (esetleg csinál egy ultrahangot, azon sokminden látszik). És ami fontos, minél hamarabb. Lehet, hogy egyszerűen még nincs elég hormon a szervezetedben, amin sima gyógyszeres kezeléssel segíteni lehet.

Ilyenkor ugyan rettenetesen nehéz, de ne aggódj, a picinek mindenképp az a jó, ha nyugodt vagy. Ettől még könnyedén lehet egy egészséges picur a pocakodban, mint az én kisfiam. Szurkolok neked.

2009. okt. 3. 14:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a bátorítást a hétvégén. most voltam dokinál és 2 cm-es a "Kicsi" minden rendben van.
2009. okt. 5. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!