Missed ab utáni vetélés 6 héttel? Másik baba műtét alatt? Valakinek hasonló?
Lehet, hogy ikrek voltak.
Mi lehetetlen, van, hogy az ikerterhességből az egyiket valami miatt elveszejtik, orvosilag, s a másik magzat megszületik.
Nem pisilésnél jött ki. Akkor letisztázom: december 27-én mondták, hogy ez már tuti elhalt és műtét január 4. Hazaküldött a doki, hogy hátha elkezd vérezni és akkor örüljek. Dec 30-jan 3 között együtt lehettünk, sőt asszem együtt is voltunk, mert mondtam hogy hátha ez megindítja és akkor nem kell műtét ha szerencsém van. Nem indult meg, megvolt a műtét negyedikén. A műtét után 3 héttel voltam UH-n, ahol a petefészkemet nézte, és mondta hogy most van a tüszőrepedésem, február 13-14-én fog megjönni. 13-én meg is jött (ezt kihagytam fent, bocsi) és 3 napja vérzek, de erősebben mint ahogy szoktam. És most egyszercsak hopp, kijött. 3 hete voltunk együtt a párommal, védekeztünk, 5 hetes terhes ha lennék az még nem 2 centis gyerek, akkor sem ha szteroidokat szedek... csak azt tudom elképzelni, hogy mivel a magzat elhalt már elég régen, 2 héttel a műtét előtt, esetleg véletlen már volt peteérés, és a műtét előtt fogant.. de hogy hogy ágyazodott be, lövédem sincs.
Köszönöm a kérdést, jól vagyok, semmi bajom testileg, csak vérzek, de mégcsak nem is görcsölök már. Ma viszont mielőtt ez történt, 3 órával azelőtt eléggé fájt a hasam, és épp sétáltam mikor éreztem hogy valami nem oké. Hazajöttünk és a betéten "találtam".. Mindjárt felteszem a képet, bár nem szivesen, de felteszem, lesokkoltam én is..
A műtétet nemhiszem hogy elrontották,mert az első mérete a babának amit láttak 2mm volt utána elkezdett összemenni 1,4-re és utána műtét előtti éjjel már nem is látták UHn..
Amúgy semmi értelme nem lenne feltennie egy ilyen képet,azon kívül,hogy elborzadunk.
Miért akartok látni egy elvetélt 6 hetes picikét? Nem bizonyítana a kép semmit. Vetélésnél egészben kijön az embrió,nem szabadna nagyon nézegetni. Bár lehet én sem bírnám ki.
Ikerterhesség teljesen kizárt, mert a végén már szinte üres volt a petezsák, de még ha el is néztek volna valamit (2 UH gép 3 orvos) akkor a baba már 14 hetes lenne, ahhoz meg baromira kicsi.. csak a műtét előttre tudom elképzelni.. az elképzelhetetlent kb..
kamukérdéses postokra nem reagálok, valahol megértem, de nem érdekel, kisebb gondom is nagyobb annál. Képet megkaptátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!