Missed ab utáni vetélés 6 héttel? Másik baba műtét alatt? Valakinek hasonló?
Szia! Én is elmennék orvoshoz,de ezt a távozó magzat szerű képletet is elvinném magammal.Bocsi, de orvosi szempontokból mondom. Hallottam olyanról, hogy méhen kívűli terhességet megszakítottak, majd 2-3 hét múlva kiderült, hogy a méhben pedig fejlődik egy egészséges baba.Akiről nem is tudtak, csak az emelkedett HCG miatt csináltak UH-t.
Ez még mindig nem semmi, több, mint 20 évig kutyákat tenyésztettünk.Az anya kutyus 52 napra elvetélt 2 magzatot,akiket akkor még nem tudtunk megmenteni, kora szülés volt.Majd az anyukán észrevettük, hogy mindig vemhes, és mozog a hasában a kiskutya.10 nap múlva életet adott az egyetlen kiskutyájának, akit egészségesen felneveltünk. Ez is orvosi csoda, és nagyon ritka, de előfordult.Talán én sem hinném el, ha nem nálunk történt volna! Bocs, hogy kutyával példálózgatok az esetedben, de érdekesség kedvéért írtam le.
Nagyon sajnálom a történteket, gondolom mennyire felzaklatott a dolog! Kívánom mielőbbi testi-lelki felépülésed! egy 2.5 éves kisfiú anyukája
Szia! Remelem jol vagy. Sajnos nekem is volt egy vetelesem ikrekkel a 9. heten. Az elso baba a vetelest koveto napon tavozott, epp ugy nezett ki mint amit a kepen lattam. A masodik baba 2,5 hettel utanna jott ki, na annak volt remes fako szine. Szerintem is menj be korhazba, csinalnak egy uh-t, vervetelelt es ha rosz a verkeped adnak infuziot.
12hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!