Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom megtartani a babát,...

Nem tudom megtartani a babát, de abortuszra nincs pénzem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párom nemrég hunyt el balesetben, és most kiderült, hogy terhes vagyok... Nagyon szeretném megtartani a babát, de egyáltalán nincs lehetőségem rá, a temetés még a főiskolai pénzemet elvitte, a szüleim nem támogatnak egyáltalán. Így nem tudom megtartani a picit, de nincs 30ezer forintom "gyilkosságra" ... Örülök, hogy a napi ételemet ki tudom fizetni :(

Szerintetek mi a megoldás?

2012. febr. 16. 01:34
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
Szorítok neked hidd el minden jó lesz.
2012. febr. 16. 14:52
 42/58 anonim ***** válasza:
62%
En is szoritok neked, hogy jol menjen a megbeszeles a nagyszulokkel es nagyon varom a fejlemenyeket! Kerlek ha van idod ird meg mit mondtak, bar remelem ez mar nem fogja megmasitani a dontesedet amit par kommenttel ezelott irtal. Gratulalok a donteshez es a babahoz! (Ha fiu en mindenkeppen az apukaja nevet adnam neki)
2012. febr. 16. 15:08
 43/58 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Most értem haza a nagyszuloktol, eloszor mikor mondtam nekik, szohoz sem tudtak jutni, majd a mama sirvafakadt... igazabol nagyon orultek neki, de nalluk is az volt a legelso kerdes, hogy mibol nevelnem fel a picit ea h ugye nem akarok AB.-ra menni?

felajanlottak, hogy koltozzek hozzajuk, mert akkor nem kene fizetnem az alberletet egyedul...

szerintetek mit mondjak erre?? nem akarok rajtuk "eloskodni" plusz ugyebar en egy idegen lennek nekik....

egyebkent mar biztos, jogy megtartom mert szeretnem nagyon, plusz ha nem igy dontottem volna, akkor nem mondom el nekik..

szerintetek hogyan tovabb? elfogadjam!?

2012. febr. 16. 17:26
 44/58 anonim ***** válasza:
Idéglenes jó megoldás de hosszútávon nem hiszem..Viszont ha nincs más választásod?Akkor igen kültözz!
2012. febr. 16. 18:35
 45/58 anonim ***** válasza:
örülök, hogy így alakult. hát per pillanat jó megoldás, aztán majd meglátod, mi lesz később.
2012. febr. 16. 19:46
 46/58 anonim ***** válasza:
100%

13:58, 14:31 válaszoló vagyok.

Örülök, hogy ilyen jó híreket kaptál.:) Én is azt gondolom, mint az előttem szóló, hogy ideiglenesen mindenképpen elfogadnám a támogatásukat. Nem tudom, mennyi van még hátra a fősuliból,levelezőn is tudod tovább folytatni, esetleg halasztasz egy fél évet. De én a helyedbe mindenképpen leraknám. Ha a halasztás mellett döntesz, szerintem a baba születése környékére rakd..

És mivel párod szülei felajánlották, hogy költözz oda és támogatnak, kössetek kompromisszumokat. Mármint beszéld meg velük, hogyan is tervezed a jövődet. Iskola, munka, külön élet a babával. Neked sem lesz jó ha velük kell laknod huzamosabb ideig. Tudom erről még tabu beszélni..de mi lesz ha jön majd egy férfi aki elfogad téged a kisbabáddal együtt (és tuti, hogy lesz ilyen)....szóval érted..elég fura lenne a szitu, ha még mindig ott laksz a párod szüleinél.

Mindenesetre én örülök, mert most tovább tudsz lépni..tervezgess, gondolkozz, hogy mi legyen a következő lépcső:)

Lesznek nehéz percek, napok, de gondolj mindig arra,hogy ha ránézel majd a kisbabádra, kárpótol minden fájdalomért.

Milyen kapcsolatod volt/van a párod szüleivel? Igazából idegen semmiképpen nem lennél/vagy számukra, hiszen az unokájukkal vagy állapotos^^ Családtagnak számítasz:)

2012. febr. 16. 21:12
 47/58 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök,hogy ilyen jó hírekkel jöttél.Szerintem is ideiglenes megoldásként lenne jó.Beszélj azért szüleiddel,hogy párod szülei is elfogadták és akkor hátha tudsz a szüleidnél is lakni.Megbékélnek majd meglátod.Ha megszületik az unokájuk akkor nem tudnának rá haragudni.Örülök annak is,hogy megtartod a babát.Folytathatod a főiskolát levelezőn is,ha nappalis vagy,akkor úgy tudom jár szociális ösztöndíj.Itt Db-ben 23800 ft, és úgy hallottam,hogy ez a gyes-en felül jár.Meglátod minden ki fog alakulni!!!E.
2012. febr. 17. 07:59
 48/58 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2012. febr. 20. 09:51
 49/58 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nagyon szorítok nektek!!! Ne vetesd el a babát, mert egész életedben szenvedni fogsz emiatt!!! Nagyon jól írtad, ez gyilkosság!

Kattints ide: www.egyuttazeletert.hu Ők segítenek neked, lelkileg és máshogyan is. Ha végképp nincs más lehetőség, örökbe is adhatod rajtuk keresztül a babát. De hidd el, 9 hónap nagy idő, bőven lesz lehetőséged hogy rendezd az életed.

Minden jót nektek!!!

2012. márc. 6. 11:54
 50/58 anonim ***** válasza:
És igen, fogadd el, költözz hozzájuk ideiglenesen! Itt a megoldás!!!
2012. márc. 6. 11:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!