Nem tudom megtartani a babát, de abortuszra nincs pénzem, mit tegyek?
A párom nemrég hunyt el balesetben, és most kiderült, hogy terhes vagyok... Nagyon szeretném megtartani a babát, de egyáltalán nincs lehetőségem rá, a temetés még a főiskolai pénzemet elvitte, a szüleim nem támogatnak egyáltalán. Így nem tudom megtartani a picit, de nincs 30ezer forintom "gyilkosságra" ... Örülök, hogy a napi ételemet ki tudom fizetni :(
Szerintetek mi a megoldás?
Sziasztok!
Most értem haza a nagyszuloktol, eloszor mikor mondtam nekik, szohoz sem tudtak jutni, majd a mama sirvafakadt... igazabol nagyon orultek neki, de nalluk is az volt a legelso kerdes, hogy mibol nevelnem fel a picit ea h ugye nem akarok AB.-ra menni?
felajanlottak, hogy koltozzek hozzajuk, mert akkor nem kene fizetnem az alberletet egyedul...
szerintetek mit mondjak erre?? nem akarok rajtuk "eloskodni" plusz ugyebar en egy idegen lennek nekik....
egyebkent mar biztos, jogy megtartom mert szeretnem nagyon, plusz ha nem igy dontottem volna, akkor nem mondom el nekik..
szerintetek hogyan tovabb? elfogadjam!?
13:58, 14:31 válaszoló vagyok.
Örülök, hogy ilyen jó híreket kaptál.:) Én is azt gondolom, mint az előttem szóló, hogy ideiglenesen mindenképpen elfogadnám a támogatásukat. Nem tudom, mennyi van még hátra a fősuliból,levelezőn is tudod tovább folytatni, esetleg halasztasz egy fél évet. De én a helyedbe mindenképpen leraknám. Ha a halasztás mellett döntesz, szerintem a baba születése környékére rakd..
És mivel párod szülei felajánlották, hogy költözz oda és támogatnak, kössetek kompromisszumokat. Mármint beszéld meg velük, hogyan is tervezed a jövődet. Iskola, munka, külön élet a babával. Neked sem lesz jó ha velük kell laknod huzamosabb ideig. Tudom erről még tabu beszélni..de mi lesz ha jön majd egy férfi aki elfogad téged a kisbabáddal együtt (és tuti, hogy lesz ilyen)....szóval érted..elég fura lenne a szitu, ha még mindig ott laksz a párod szüleinél.
Mindenesetre én örülök, mert most tovább tudsz lépni..tervezgess, gondolkozz, hogy mi legyen a következő lépcső:)
Lesznek nehéz percek, napok, de gondolj mindig arra,hogy ha ránézel majd a kisbabádra, kárpótol minden fájdalomért.
Milyen kapcsolatod volt/van a párod szüleivel? Igazából idegen semmiképpen nem lennél/vagy számukra, hiszen az unokájukkal vagy állapotos^^ Családtagnak számítasz:)
Szia!
Én nagyon szorítok nektek!!! Ne vetesd el a babát, mert egész életedben szenvedni fogsz emiatt!!! Nagyon jól írtad, ez gyilkosság!
Kattints ide: www.egyuttazeletert.hu Ők segítenek neked, lelkileg és máshogyan is. Ha végképp nincs más lehetőség, örökbe is adhatod rajtuk keresztül a babát. De hidd el, 9 hónap nagy idő, bőven lesz lehetőséged hogy rendezd az életed.
Minden jót nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!