Nem tudom megtartani a babát, de abortuszra nincs pénzem, mit tegyek?
A párom nemrég hunyt el balesetben, és most kiderült, hogy terhes vagyok... Nagyon szeretném megtartani a babát, de egyáltalán nincs lehetőségem rá, a temetés még a főiskolai pénzemet elvitte, a szüleim nem támogatnak egyáltalán. Így nem tudom megtartani a picit, de nincs 30ezer forintom "gyilkosságra" ... Örülök, hogy a napi ételemet ki tudom fizetni :(
Szerintetek mi a megoldás?
Vagy-vagy, azt írtam. Tehát vagy anyaotthon, vagy pedig keressen meg olyan nyílt örökbeadással foglalkozó alapítványt, ahol igenis ő választhat, kinek adja a babáját.
Nem én írtam fatális tévedést, te nem tudsz olvasni.
Ne vetesd el!!
Vannak alapítványok akik bajba jutott kismamákon segítenek!!
Minden élet drága kincs,mégha rosszkor is jön!
Gondoljátok, hogy ha a kérdezőnek kellett eltemetnie a párját, akkor a párja családjára támaszkodhat? Szerintem nem :(
Nyílt örökbefogadásnál igenis mondhatja az anya azt, hogy nekik nem adom a gyerekemet.
A Gólyahír Egyesületet és a Bölcső Alapítványt keresd fel.
Én nem akarok itt papolni arról, hogy élet és ne vetesd el, mert ezt mindenki másként látja, csak arra gondoltam, hogy együtt voltál ezzel a fiúval hat évet, biztosan nagyon szeretted is és most ez az utolsó esély sajnos arra, hogy gyereked lehessen tőle. Szóval szerintem azért gondold át még egyszer.
A szülők tapasztalat szerint megenyhülnek, amikor már meg van a baba. Egyébként rohadt nehéz biztos hogy.
Ezt a kérdést én írtam ki tavaly nyáron, itt elég jól leírják az egyedülálló anyaság anyagi lehetőségeit.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Bárhogy is döntesz sok sok erőt kívánok Neked!
Köszönöm mindenki válaszát! Sokat változtattatok a nézőpontomot, és igenis igazatok van abban, amit írtok. Meg kell próbálnom, hisz tényleg csak ez maradt nekem... :(
A párom szülei még nem tudják, és egyébként a temetést fele-fele arányban fizettük, mert nekik sem volt igazán pénzük ( mondjuk én azt gondoltam, hogy van valami félretett pénzük ha esetleg történik valami ) Nem jelentem ki, hogy nem számíthatnék rájuk, mert lehet, hogy örömmel fogadnák. Eléggé jóba voltunk, de szerintetek nem lenne "gáz" a párom halála után is rájuk támaszkodni?
Ma beszélek velük.
Kedves Utolsó!
Érdekes amit írsz és Te sem gondoltad át,vagy csak én értettem félre?
Könnyebb elpusztítani egy magzatgyermeket,mint szülés után örökbe adni?
Azért mert a bébit nem látod még él és élni akar.
Biztos nagyon nehéz de lehet a volt párod is azt akarná hogy tartsd meg?
Mindenre van megoldás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!