Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom megtartani a babát,...

Nem tudom megtartani a babát, de abortuszra nincs pénzem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párom nemrég hunyt el balesetben, és most kiderült, hogy terhes vagyok... Nagyon szeretném megtartani a babát, de egyáltalán nincs lehetőségem rá, a temetés még a főiskolai pénzemet elvitte, a szüleim nem támogatnak egyáltalán. Így nem tudom megtartani a picit, de nincs 30ezer forintom "gyilkosságra" ... Örülök, hogy a napi ételemet ki tudom fizetni :(

Szerintetek mi a megoldás?

2012. febr. 16. 01:34
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
56%

Vagy-vagy, azt írtam. Tehát vagy anyaotthon, vagy pedig keressen meg olyan nyílt örökbeadással foglalkozó alapítványt, ahol igenis ő választhat, kinek adja a babáját.

Nem én írtam fatális tévedést, te nem tudsz olvasni.

2012. febr. 16. 08:55
 22/58 anonim ***** válasza:
25%
Ez valoban nagyon szomoru es nehez helyzet. En csak azt nem ertem ha gyogyszerrel vedekeztetek es gondolom utana is szedted meg a gyogyszert, az nem veszelyes a magzatra? Nem alapbol azt kene kivizsgalnia a dokinak hogy egeszseges- e a magzat? Lehet hogy a hormonok a gyogyszerben artottak neki es akkor nem is kerdes hogy mi a megoldas. Nagyon sajnalom hogy ez tortent veled es oszinte reszvetem. Masreszrol viszont ha egeszseges a magzat akkor azokkal kell egyetertenem akik szerint valami oka van hogy megfogant, hogy a szerelmetek elhet tovabb benne.
2012. febr. 16. 10:12
 23/58 anonim ***** válasza:
21%

Ne vetesd el!!

Vannak alapítványok akik bajba jutott kismamákon segítenek!!

[link]

Minden élet drága kincs,mégha rosszkor is jön!

2012. febr. 16. 10:26
 24/58 anonim ***** válasza:
20%

Gondoljátok, hogy ha a kérdezőnek kellett eltemetnie a párját, akkor a párja családjára támaszkodhat? Szerintem nem :(

Nyílt örökbefogadásnál igenis mondhatja az anya azt, hogy nekik nem adom a gyerekemet.

A Gólyahír Egyesületet és a Bölcső Alapítványt keresd fel.

2012. febr. 16. 11:32
 25/58 anonim ***** válasza:
71%

Én nem akarok itt papolni arról, hogy élet és ne vetesd el, mert ezt mindenki másként látja, csak arra gondoltam, hogy együtt voltál ezzel a fiúval hat évet, biztosan nagyon szeretted is és most ez az utolsó esély sajnos arra, hogy gyereked lehessen tőle. Szóval szerintem azért gondold át még egyszer.

A szülők tapasztalat szerint megenyhülnek, amikor már meg van a baba. Egyébként rohadt nehéz biztos hogy.

Ezt a kérdést én írtam ki tavaly nyáron, itt elég jól leírják az egyedülálló anyaság anyagi lehetőségeit.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Bárhogy is döntesz sok sok erőt kívánok Neked!

2012. febr. 16. 11:35
 26/58 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom ki hogy van vele, de ÉN nem tudnám örökbe adni a gyerekemet, ha már megszültem.
2012. febr. 16. 13:06
 27/58 Harangozó Sára ***** válasza:
25%
Sziasztok, véletlenül nem tudjátok miért tűnt el a válaszom? Semmi rosszat nem írtam, csak a saját véleményemet, s azt is normális hangnemben?
2012. febr. 16. 13:26
 28/58 Harangozó Sára ***** válasza:
19%
Ja és reggel, pedig teljesen le lettem pontozva, miért, mert nem az abortuszra próbáltam rábeszélni? Akkor miért lett egyáltalán föltéve a kérdés?
2012. febr. 16. 13:28
 29/58 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát! Sokat változtattatok a nézőpontomot, és igenis igazatok van abban, amit írtok. Meg kell próbálnom, hisz tényleg csak ez maradt nekem... :(

A párom szülei még nem tudják, és egyébként a temetést fele-fele arányban fizettük, mert nekik sem volt igazán pénzük ( mondjuk én azt gondoltam, hogy van valami félretett pénzük ha esetleg történik valami ) Nem jelentem ki, hogy nem számíthatnék rájuk, mert lehet, hogy örömmel fogadnák. Eléggé jóba voltunk, de szerintetek nem lenne "gáz" a párom halála után is rájuk támaszkodni?

Ma beszélek velük.

2012. febr. 16. 13:29
 30/58 anonim ***** válasza:
22%

Kedves Utolsó!

Érdekes amit írsz és Te sem gondoltad át,vagy csak én értettem félre?

Könnyebb elpusztítani egy magzatgyermeket,mint szülés után örökbe adni?

Azért mert a bébit nem látod még él és élni akar.

Biztos nagyon nehéz de lehet a volt párod is azt akarná hogy tartsd meg?

Mindenre van megoldás!!

2012. febr. 16. 13:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!