Hát és lábfájdalom! Ki, hogy küzd ellene?
Nekem a lábam csak addig fájt, amíg dolgoztam. Amióta itthon vagyok több lehetőségem van felpolcolni, ezért nem fáj. Próbáld meg, hogy minél kevesebbet lógjon a lábad. A séta eltiltáson csodálkozom, mert magasvérnyomásban is kell mozogni. Szerintem rövid sétákat tehetsz és próbálj meg otthon tornázgatni egy kicsit. Nagyon enyhén karkörzés, jobbra-balra dőlögetés, lábfejkörzés stb... Megterhelő és gyors mozdulatokat ne végezz.
Ajánlják a hideg-meleg váltó lábfürdőt, de azt nem tudom, hogy hypertoniásoknak szabad-e. Ha néha a párod megmasszírozza a lábad és a derekad szerintem olyan nagyon nem lehet vele ártani.
Köszi!
A vérnyomással eggyütta pulzusom is magas nyugalomba 110.Ezért nem lehet hosszú séta.Napi 2x20percet sétáltatom a kutyámat ennyi belefér úgygondolom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!