Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hát és lábfájdalom! Ki, hogy...

Hát és lábfájdalom! Ki, hogy küzd ellene?

Figyelt kérdés
24 hetes vagyok.Hypertóniával táppénzen.Az utóbbi időben se ülni se állni nem bírok sokáig.Éjszaka többször felkelek annyira fáj a hátam és a lábam.Sportról hosszú sétáktól eltiltottak.Masszázst kipróbálnám bár nemtom azt szabad e.
2012. febr. 12. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a lábam csak addig fájt, amíg dolgoztam. Amióta itthon vagyok több lehetőségem van felpolcolni, ezért nem fáj. Próbáld meg, hogy minél kevesebbet lógjon a lábad. A séta eltiltáson csodálkozom, mert magasvérnyomásban is kell mozogni. Szerintem rövid sétákat tehetsz és próbálj meg otthon tornázgatni egy kicsit. Nagyon enyhén karkörzés, jobbra-balra dőlögetés, lábfejkörzés stb... Megterhelő és gyors mozdulatokat ne végezz.

Ajánlják a hideg-meleg váltó lábfürdőt, de azt nem tudom, hogy hypertoniásoknak szabad-e. Ha néha a párod megmasszírozza a lábad és a derekad szerintem olyan nagyon nem lehet vele ártani.

2012. febr. 12. 22:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

A vérnyomással eggyütta pulzusom is magas nyugalomba 110.Ezért nem lehet hosszú séta.Napi 2x20percet sétáltatom a kutyámat ennyi belefér úgygondolom:)

2012. febr. 13. 08:47
 3/3 anonim ***** válasza:
terhességben nem ajánlott a derékon aluli masszázs, egyes pontoknak szülésmegindító hatásai lehetnek. erősen semmiképp ne engedd
2012. febr. 14. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!