Borzasztó az egész napos émelygés és hányinger, van valakinek valami ötlete ellene?
Őszintén szólva már a ráolvasást is kipróbálnám, ha valaki azt mondaná, neki bevált:)
Utálom ugyan a tonikot, de egy próbát megér:)
Köszi a választ!
gyömbértea, b6 vitamin, jégkockaszopogatás, mentolos rágo, cocculine homeós bogyó hányingerre, kóla.
Többször keveset enni, kerülni a nehéz ételeket. pattogtatott kukorica, háztartási keksz. Most ezek jutnak eszembe. Mindenkinek más válik be, sajnos nekem semmi nem volt jó, de egy próbát megér.
Részvétem. A 18 hétbe lépve érkezett a megváltás. Addig csak a kínlódás. Reggeltől estig. És főleg este...
A tonik egy ideig nekem is jó volt, a gyömbér is, de attól égni kezdett a gyomrom úgy két hét után (persze nem csak azt ittam), kóla is segített, persze mindig jégben hűtve. Citromos jégkrém, mert minden ami hideg, az nyugtatja a gyomrot. Néha egy kefír, főleg kaukázusi. De alapból minden csak úgy 20 perc-fél órára segített.
A B6 vitamin ampullából egy egész, az viszonylag hatásos, de azt én csak akkor vettem be, ha pl. dolgoznom kellett este, mert B vitaminból sem lehet akármennyit...
hello! nekem is a tonik volt a jó..én sem szeretem de muszály voltam mert amit megettem megittam ki is jött sőőt még most is van peig már a végén vagyok..=/ nem kell sokat innod csak pici kortyot.. nagyon sok mindent kipróbáltam de nekem semmi nem segitett csak a tonik...
jó babvárást.
37hkm.:)
Köszönöm szépen mindenkinek a választ:) A tonik egyelőre nem vált be, ma veszek gyömbért.
MOndjuk a tonikkal lehet az a baj, hogy alapesetben a szagát se bírom:)
A jégkocka tényleg jó, és a sokszor kevés hideg ital is segített (bár csak rövid ideig:()
Remélem gyorsan elmúlik:S
Mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!