Borzasztó az egész napos émelygés és hányinger, van valakinek valami ötlete ellene?
Figyelt kérdés
Az, hogy hányok, csak egy dolog, a fiammal is hánytam a 20. hétig:( De az állandó, szünet nélküli émelygés és hányinger teljesen kiborít. Bevált praktikát tudtok?2011. dec. 21. 14:54
11/12 anonim válasza:
Én kipróbáltam a gyömbért, hát annyit elértem vele, hogy azóta nem tudom meginni pedig előtte nem volt bajom vele, és már hányingerem sincs jó ideje, de az undorom irányába megmaradt. :( Kíváncsi vagyok, a "darabos" gyömbérre, a friss gyökérre hogy reagálok, arra még nem vitt rá a lélek hogy kipróbáljam, remélem, azzal nem lesz gond.
A citromos víz is nélimeg segít, cukor nélkül.
12/12 A kérdező kommentje:
Eddig semmi:(
Vettem B6 vitamint, hátha segít, de abból is csak egyet vehetek be egy nap, így egész napra biztosan nem tart ki:(
MIndegy, azért köszönöm a válaszokat, és Nagyon Nagyon Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
2011. dec. 23. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!