Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérzékeny a hüvelyfalam. Ez...

Vérzékeny a hüvelyfalam. Ez milyen komplikációkkal járhat a terhesség alatt? És egyébként? Mivel tudok tenni ellene? Illetve, hogy normál szintre kerüljön?

Figyelt kérdés
11 hetes kismama vagyok, és a tegnapi vizsgálat során szinte ömlött belőlem a vér. 3 orvos volt ott, azt mondták, hogy ugyan nem normális, de belefér. ???? Engem nem nyugtattak meg. Régebben mondták, hogy vérzékeny a hüvelyfalam. Ez lehet most is a gond?
2011. dec. 6. 15:44
 1/1 anonim ***** válasza:
èrdekes, hogy csak most kezdödött. nekem is vérzékeny volt, így az elsö trimeszterben barnáztam hetekig, de dölni nem dölt belölem. habár el tudom azt is képzelni. nekem csak az elsö trimeszterben volt. majd a végén.
2011. dec. 6. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!