Normális ez terhesség alatt?
8 hetes terhes vagyok és elég furcsát észleltem.legalábbis az előző terhességemnél ez nem volt.
szóval a székletem elég sötét,mondhatni fekete.normális ez?lehet esetleg a terhességi vitamin miatt (gondolok a vas tartalmára,mert ugye attól lehet sötét a széklet).
egyébként minden rendben az ultrahangon.vérvétel eredményeket a héten kapok.
vagy mondjam el a védőnőnek?csak ez egy kicsit ciki.
köszönöm!
Szia! Igen, a vastól lehet illetve akár székrekedés vagy hasmenés is előfordulhat. Mind a két eset lehetséges. Ha valamelyiket észleled a kettő közül, jobb, ha egy kis időre felfüggeszted vagy akár abbahagyod a gyógyszer szedését. A vitaminokat más formában is szedheted.
Boldog babavárást!
Szerintem a vastól van. Az sokszor produkál sötét székletet.
De ha problémád van, nyugodtan kérdezd meg a védőnődet vagy a dokidat, az kevésbé ciki, minthogy később baj legyen azért, mert nem mertél kérdezni.
sziasztok!
először is köszönöm hogy válaszoltatok!
akkor bizonyára a vitamintól lesz.gondoltam én csak úgy voltam vele hogy inkább megkérdezek másokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!