Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki itt a legfiatalabb kismama?

Ki itt a legfiatalabb kismama?

Figyelt kérdés

Sziasztok, azért vagyok kíváncsi, mert én 18 éves vagyok, és 12 hetes terhes. Gyógyszer mellett lettem várandós. Kíváncsi vagyok hogy hányan vagyunk itt fiatal kis-mamik!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 12. 13:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én nem bántottam a kérdezőt ... Csak azt mondtam, hogy én nem támogatom azt, hogy 18 év alatti tinik vállaljanak gyermeket. Igen, valóban elfogadott volt régen az, hogy 16-17 évesen már gyermeket szültek a nők. De valljuk be őszintén, nem egészen olyan világ volt akkor mint most!!! Szerintem a mostani helyzet már lassan tarthatatlan ... Fűvel-fával, ágyból-ágyba, sokszor még csak nem is kapcsolatban lesznek terhesek a fiatal lányok! És mielőtt még valaki azzal vádolna, hogy én megint a kérdezőt bántom, nem ez nem a kérdezőnek szól!!! Nem a rossz szándékot kellene meglátni abban amit írok, némi józan eszet is fel lehet fedezni benne.
2012. febr. 15. 16:06
 22/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod kedves 32 éves anyuka! Milyen érdekes hogy nem csak a 17-19 évesek értenek egyet velem!

Kedves utolsó! Az hogy ha valaki még csak nem is kapcsolatban lesz várandós, azt ne támogassák, mert ezzel azt írtad, nekem legalábbis az jött le! Az a gyermek is lehet boldog, és most nem is csak az anyákat védem, hanem azt a kicsi életet, aki nem tehet semmiről! De ítélkezz, hanem kérdezz!!! Nem igazán értelek, de megmondom őszintén, nem is nagyon akarlak megérteni, a véleményed nem tudnám megváltoztatni, de nem is akarom! Majd egyszer ha valakit megszólsz, vállald a következményét! Vagy csak itt névtelenül mered ezt tenni? Szerintem igen!

2012. febr. 16. 15:09
 23/29 anonim ***** válasza:
De még mindig nem érted mit akarok mondani, Te tényleg ennyire buta vagy???:D Nem akartalak megsérteni, de sajnos Te folyamatosan sértegetsz engem, hogy én csak névtelenül merek "megszólni" (?) másokat! Én nem arról beszéltem, hogy azok a babák akik nem kapcsolatban fogannak meg, bármiről is tehetnek, hanem arról beszéltem, hogy nem helyes, hogy a mai fiatalok elég nagy százaléka ágyról-ágyra jár sajnos! Egyáltalán nem céloztam arra, hogy Te ne vállald a babádat HA MÁR MEGFOGANT!!! (ezt háromszor aláhúznám, hogy végre felfogd mit szeretnék mondani) hanem arról beszéltem, hogy ha meg lehet előzni a tinédzser terhességet, akkor inkább abba fektessenek energiát a fiatalok. És itt megint csak hagyjuk azokat akik védekezés mellett esnek teherbe, én azokról beszélek akik bár nem akarnak gyermeket mégsem védekeznek, hanem kockáztatnak. De úgy látom akárhogy is magyarázom valahogyan nem jut el az agyadig a mondanivalóm lényege, megállás nélkül hajtod, hogy én ellentétes véleménnyel vagyok, holott én Téged egy rossz szóval sem illettelek, sem pedig azt, hogy megtartottad a babádat. Azt próbáltam meg kihangsúlyozni, hogy ha lehetősége van rá, akkor egy 15-16 éves lány inkább még tanuljon, alapozza meg a jövőjét, járja ki a sulit és majd csak utána kezdjen családalapításba, mert szerintem ez így helyes. Hidd el nem véletlenül történik az manapság, hogy egy szülő sem örül ha pl. a 16-17 éves lánya azzal állít haza, hogy anyu babát várok. Én legalábbis nem sok olyan szülőt ismerek aki rögtön a lánya nyakába borult volna, sőt ... De én csak a 18 év alatti lányokról beszélek. De ettől függetlenül, még egyszer elmondom, hogy nem mondtam azt, hogy egy 17 éves nem lehet jó anya, de szerintem ha kicsit később kezd családalapításba akkor sem marad le semmiről! Remélem most már megérted amit mondani szeretnék és nem csak szurkálódni tudsz. Mert folyamatosan csak azt csinálod.
2012. febr. 16. 18:13
 24/29 anonim ***** válasza:

egyet értek abban a 23 as válaszolóval, hogy mostanában a tinik nagyon korán kezdenek el szexelni "agyatlanul" ágyról ágyra mennek és aztán meg nem vállalják a következményt!

de az a baj hogy manapság nagyon sok olyan lány van aki mint régen a fiukra mondták hogy azért van a csajjal hogy húzzon még egy strigulát , most a lányok is ugyan ezt csinálják!

Nem tudom más hogy van vele de én az ők helyükben nem lennék arra büszke hogy össze vissza bújnak az ágyban aztán meg sorra mennek az abortuszra!

Én arra vagyok büszke hogy a párommal voltam először és ő is lesz a gyermekeim apja, teszem hozzá hogy rajta vagyunk a babán és ha minden jól megy akkor most össze is jön.

Persze azokat meg nagyon becsülöm akik szerelemből együtt vannak a SZERELMÜKKEL és úgy esnek fiatalon teherbe és meg is tartják a babát együtt is maradnak és boldogan felnevelik a gyereküket!!

2012. febr. 16. 19:09
 25/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti, egy szóval nem írtam hogy rám célzol :D. Nem tudom hogy ezt honnan vetted. De mind1. Köszi hogy butának tartasz...nem számít, mint mondtam nem akarom megváltoztatni a véleményed, mindenkinek megvan a magáé. Csak már egy kicsit eltávolodtunk az igazi témától.:) Kedves utolsó, szívből kívánom neked hogy sikerüljön a baba, és előre is sok boldogságot kívánok neked!
2012. febr. 16. 21:20
 26/29 anonim ***** válasza:

24 -es vagyok!

én pedig gratulálok kérdező a picihez sok boldogságot és jó babavárást!!

esetleg tudjátok már hogy mi lesz a neme a picinek?

2012. febr. 17. 05:12
 27/29 A kérdező kommentje:
Szia, köszönöm szépen, a nemét még nem tudjuk, de én úgy érzem hogy kisfiam lesz:)
2012. febr. 17. 13:36
 28/29 anonim ***** válasza:
hát én nem olvasok el 3 oldal kommentet, de azt elmondhatom hogy némelyik 20 éves anyának több esze van mint a 30 as anyuciknak, akik már a 2-3 hónapos gyerekbe tömik a lisztes rántásos cuccokat mert ők tapasztaltak, a fenét, csak a primitív öregannyukat követik,meg egy gyogyszert se képesek kúra szerűen,előírtan adni,és még sorolhatnám,több családnál meg fordultam már és nem kor függő ki mennyire törödik a gyerekével
2012. febr. 26. 08:33
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat! Én is egyet értek veled:)
2012. febr. 26. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!