Ki itt a legfiatalabb kismama?
Sziasztok, azért vagyok kíváncsi, mert én 18 éves vagyok, és 12 hetes terhes. Gyógyszer mellett lettem várandós. Kíváncsi vagyok hogy hányan vagyunk itt fiatal kis-mamik!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerintem azért egy 40 éves lehet, hogy többet tud a gyermeknevelésről mint egy 17 éves. :) Ez a több megszerzett tapasztalatból is fakad! De hangsúly azon, hogy LEHET! Mert nem biztos, hogy többet tud, de ez az általános tapasztalat. Egyébként én sem támogatom a 18 év alatti terhességet, mert úgy gondolom, hogy bármennyire is azt hiszi a gyermekvállaló, hogy érett rá, szerintem egy 17 éves kamasz még nem elég érett hozzá. Nem mondom, hogy nincs kivétel, de a mai világban ... Lehet lepontozni de nagyon sok a negatív példa. Szerintem nem tudják mit vállalnak magukra ilyen fiatalon! Becsülendő dolog, hogy vállalják a bébit, tény! De az még becsülendőbb lenne ha rendesen védekeznének. :)
Egy 5 hónapos kislány anyukája
Szeretnék bekapcsolódni egy gondolat erejéig. Ez csak most olyan érdekes, hogy valaki 17-18 évesen kismama. 30 évvel ezelőtt ez volt a természetes, és most is így kellene lennie. Túl sok az elvárás a mai gondtalam élettel kapcsolatban. 30 éve nem voltak szegények az emberek? Mosták a pelenkát, főztek, vasaltak, állatokat láttak el a ház körül, és nem voltak jobb módban mint most. Egy valamiben külömböztek: az idősebb korosztály nem orrolt rájuk, hanem megértette és támogatta őket. Így szült engem az édesanyám 19 évesen központi víz és gáz nélkül, egy háztartásban a nagyszülőkkel, mégis normális, szeretetben felnövő ember lett belőlem!!! Nem kellene bántani a mai fiatalokat, mert vállalnak gyereket, hanem segíteni nekik, hogy tisztességesen fel tudják nevelni!!!
Egy 32 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!