Laktóz érzékeny kismama milyen folsav és magneB6 készítményt szedhet?
Én Femibiont szedtem, ami a folsavat illeti, az az egyedüli terhes vitamin amiben nincs laktóz.
MagneB6-ot szerencsére nem szedtem huzamosabb ideig, azt az 1-2 szemet meg bírta a szervezetem amikor kellett.
Nekem inkább a hányingerrel volt problémám, mert az összes hányinger elleni gyógyszer laktózos :( így azt csak akkor szedtem amikor nagyon muszáj volt egy fél lactase tablettával együtt.
Nekem amúgy tök jó hatással lett a szervezetemre a terhesség laktóz érzékenység ügyileg, sokkal több mindent bírtam enni gyógyszer nélkül!
Remélem azért valamit segítettem!
Nagyon köszönöm a válaszod persze, hogy segített!
Folsavat én is szedek azzal még egyenlőre nem volt próblémám de abban is van laktóz ahogy tegnap olvastam! Te melyiket szedted amelyikben nincs??? Sajnos a terhes vitaminokat egyáltalán nem bírom :-( a magneB6-tól meg besokalt a szervezetem :-( így marad a folsav ami a legfontosabb!!!!
DM-ben vettem folsavat, de abban van laktóz, rá is van írva. Azt egy hónapig bírtam kb, aztán besokallt tőle a szervezetem,hagytam a francba és utána már csak a Femibiont szedtem, nekem az bevált.
Próbálj meg a neten szétnézni hogy melyikben van a legkevesebb laktóz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!