Milyen vitamint szedtetek /szedtek, akik nem kismama vitamint szedtetek/szedtek? Ikreim lesznek.
4 gyerekem van.Akkor még Materna volt s nagyon jó volt.Aztén szedtem Elevitet,Gravidát,de az nem vált be. 4.-nél a Fenibiont szedtem s a legeslegjobb kismamavitamin.
Drága ugyan,de a legjobb.
4 gyerkőc anyukája
Szombaton leszek 14 hetes.
Elevitben nincs jód, bár az előbb személyesen is megnyugtatottaz nedokrinológusom, hogy szedhetek jódtartalmút...
Első 17 hetes kismama: milyen kalciumot szedsz?
Szia, most Zöld-Kő Kalcium+D vitamint, de már csak mára van belőle és holnap Kalcivid-et kezdtek szedni, mert az van otthon.
Vasból az elején MaltoferFol-t szedtem, de az rágótabletta, és rosszul voltam tőle, így a doki Neo-Ferro-Folgamma-t írt fel.
Én azért nem szedek amúgy terhesvitamint, mert régebben szedtem Elevitet, mikor még csak tervben volt a babó, de fél év alatt híztam 10 kg-ot, és tinikoromban is így jártam mindenféle multivitaminnal. Így inkább én csak külön-külön eszem őket. Így is 5kg plussznál járok, és még félidős sem vagyok:) (bár 52kg-mal kezdtem, és a védőnő szerint semmi nem látszik rajtam)
Ha gondolod tarthatjuk a kapcsolatot, csak írj privit és megírom az elérhetőségeimet.
Sziasztok!Én a 14.hétig szedtem LadeeVit-et(az orvosom ajánlotta),azóta csak MagneB6-ot(napi 2x).Igyekszem minden nap sok zöldséget,gyümölcsöt fogyasztani és helyesen táplálkozni(mindenből jusson a babáknak).
16hkm
Köszönom a hsz-okat.
Az endokrinológusom megnyugtatott a TSH miatt Így maradok a LadeeVitnél (amiből kaptam 10 db-ot), de max 2 hónapig szándékozom szedni, hogy feltöltsem amagam, meg rossz az idő. D vitamint receptre szedek. Plusz marad a Béres MageB6, ill. vettem Béres kalciumot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!