Ki itt a legfiatalabb kismama?
Sziasztok, azért vagyok kíváncsi, mert én 18 éves vagyok, és 12 hetes terhes. Gyógyszer mellett lettem várandós. Kíváncsi vagyok hogy hányan vagyunk itt fiatal kis-mamik!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én is 18 éves vagyok és 29 hetes terhes.
Én gyógyszert ugyan nem szedtem, de védekeztünk, mégis terhes lettem. Olyan szempontból jó az ilyet olvasni, hogy nem vagyok egyedül. :)
Én 19 vagyok és 4 hónapja vagyunk rajta a babán!
Remélem most össze jön ebben a hónapban!
Egyet értek a kérdezővel.
Egy 17 éves is lehet ugyanolyan érett, mint egy 25 éves. Lehet, hogy még "gyerek", de egy 20 éves mitől különb? Anyukám engem 19 évesen szült, én majdnem ugyan ennyi idősen nagymamává teszem. De nekem az a véleményem, hogy aki korábban szül, az sokkal hamarabb felnő: nem fog eljárni bulizni, hanem otthon fog rajzolni a gyerekével és boldoggá fogja tenni.
Én mindenkinek gratulálok és sok sikert! :)
Első voltam.
2-es vagyok
pl én ismerek egy lányt aki több mint 1 éve szedet fogamzás gátlót mielőtt lefeküdt párjával aztán mindent jól szedett sosem hagyott ki szemet meg semmi és pár hónappal később terhes lett 16 évesen, azóta meg van a babája és nagyon jó anyuka!
Szóval nem kell le "pontozni" a fiatal anyukákat mert nem tudhatod milyen körülmények miatt esett teherbe!
Ez annyira szánalmas mikor egy 40 éves azt hiszi hogy ő többet tud egy gyerek felneveléséről mint akár egy 17 éves! Én és a férjem terveztük a babát és 21 éves vagyok, és állandóan azt nézném hogy előbb legyen karrierem férjem, rengeteg pénzem, akkor soha de soha nem szülnék!a kórházban és akármelyik nőgyógyászt megkérdez az ember, azt fogja mondani hogy 25 éves koráig egy nőnek legalább egy gyerek kell hogy szüljön, mivel a női szervezet onnantól folyamatosan épül le!és egy fiataloknak sokkal több energiájuk van, és sokkal több figyelmet tudnak forditani a babára mint egy 35 40 éves anyuka!és nem utolsó szempont az sem h nem szívesen járnék 50 évesen az elsős gyerekem szülőiértekezletére!
a környezetemben nagyon nagyon sokan így vélekednek! most nem azt mondom hogy ne szüljön senki későn, csak Ne nézze már le a 25 év alattiakat, ha bemernek vállalni egy babát!
21 éves 20 hetes kismami:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!