Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki úgy vállalta a babát...

Van aki úgy vállalta a babát hogy havonta csak kevés pénzt tudnak majd félretenni várhatólag a baba születése után, vagy esetleg egyáltalán nem?

Figyelt kérdés
A gyedes gyeses időszak érdekelne főként.Én gyógyszer szedése mellett lettem terhes a második babával. Esünk ágában sem volt nem megtartani, de azért aggódom kicsit. Gyes mellett 2 gyerekkel alig tudunk majd félretenni havonta hogy legyen egy kis tartalék (kb 20.000-et tudunk majd kigazdálkodni). Ti hogy álltok gyes mellett a spórolással?
2012. febr. 11. 16:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Bizony nagyon elszomorító hogy egyesek mást nem tudnak mint lepontozni. Én mindenkit zöld kézzel illettem. Szomorú hogy egyesek ennyire rosszindulatúak. És persze egy csomóan már ez miatt nem mernek válaszolni fontos kérdésekre. Én mindig azt mondom hogy ennél nagyobb örömük ne legyen az életben. Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2012. febr. 14. 11:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Én most egyáltalán nem tudok félretenni. Terhesség alatt ill.előtt még ment, de az az azóta elfogyott. Legközelebb ha fogok tudni kigazdálkodni a fent említett összeghez közelítőt, bevállalom a 2. babát :)
2012. febr. 15. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!