Milyen néphagyományokat ismertek a baba nemének kitalálására?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 10:44
1/7 anonim válasza:
Ha előre áll és kerek a has, akkor fiú, ha inkább lenn dudorodik, lány.
Ha édeset kívánsz akkor lány, ha savanyúságot és sósat, akkor fiú.
Én ezeket hallottam :)
2/7 anonim válasza:
gyűrűzés.
egy gyűrűt, fellógatsz cérnára és próbálod kézremegés nélkül a pocakod előtt tartani. (legjobb ha más csinálja)
ha előre hátra kezd ingani, akkor fiú, ha körözni kezd, akkor lány.
Hihetetlen, de nálunk ismerősi körben az enyém a 9. baba, akinél teljesen pontosan bejött és nem volt sosem tévedés.
3/7 anonim válasza:
Nalam mindenki fiut josolt. A has meretebol, abbol h mit eszek, hol rugott eloszor stb stb.
Egeszen a 7. honapig nem lattuk a nemet. Dehat en is biztos voltam h fiu lesz.
Lany lett.
4/7 anonim válasza:
A gyűrűset ismerem én is,de csukló felett változatban.Nálunk 5 babánál jött be teljesen,mi még nem tudjuk a nemét,de kíváncsi vagyok nagyon.
5/7 anonim válasza:
Nah a gyurus tesztet kiprobaltam. Korbe forgott akkor lany lesz. :) De inkabb sosat es savanyut eszek akkor fiu. :)Kivancsi vagyok mi jonn be. Jovoheten megyek 20 hetes uh-ra,ott kiderul. :D
6/7 anonim válasza:
Utolso vagyok, fiut lattot a doki. :()
7/7 A kérdező kommentje:
Na... Ez aztán igen! Nekem is körbe mozog a gyűrű remélem én is fiúról tudok majd beszámolni.. pár hét és megmondom! Gratulálok neked! :)
2012. febr. 25. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!