Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOkat hiztam, mit tehetek?

SOkat hiztam, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Kismamák, hatalmas problémám van! A terhességet 76 kg-al kezdtem, nem is volt gond a sulyommal. Tegnap voltam orvosnál, 95 kg !! vagyok, 27 hetesen! Nem zabálok, nem eszem kettő helyett, 7 után nem eszek, akkor van nálunk a vacsi! Első gyerekemmel 33 kg-ot hiztam, most ezt nem szeretném! Igaz, hogy könnyen lement, de mégis.. Egyébként nem látom, hogy mázsás lennék, szép nagy a pocakom, 175 cm a magasságom.. Mit tegyek, hogy ne hizzak ilyen örült tempóban? Vagy ez genetika?
2012. febr. 11. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok gyümölcs, zöldség, és víz! Naponta többször egyél, de keveset! Ha nagyon éhes vagy, de nem rég ettél igyál vizet! Csillapítja az éhséget!
2012. febr. 11. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Ugyanígy volta, mint most te, csak én 2 kilóval többel kezdtem és 5 cm-el magasabb vagyok.

Nem zabáltam, sőt! Sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre és mégis felszaladtak a kilók.

Neked hogy ment le könnyen az elsővel? Mennyi idő alatt?(Már bocs, de én még az első után vagyok:))

Szerintem genetika, de azért ne egyél "úgyis mindegy mostmár" alapon. Bár biztos vagyok benne, hogy nem teszed ezt. Nem tudom, miért lehet ilyen mértékű hízás, ha valaki nem zabál. El sem hittem, amíg meg nem tapasztalta :(

Hát...figyelj oda, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt,a mi egészséges, nem tudok sajnos okosabbat.

2012. febr. 11. 11:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen. Annyira el vagyok keseredve, hogy ugy nézek ki, mint valami szumós. :)) Nem nagyon szokott foglalkoztatni a sulyom, de ez már ... pff. Fulladok, hamar elfáradok..áhh.Köszi mégegyszer!
2012. febr. 11. 11:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves második, köszönöm a válaszod. Igazából 6 hónap alatt lement az elsővel ugy, hogy csak 5 kg pluszom maradt, de az még jól is állt! :) Semmi extrát nem csináltam akkor, a szoptatás is segitett, és sokat mozogtam, rengeteget sétáltunk (nyári baba volt). Most is rengeteg gyümit eszem..
2012. febr. 11. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld a cukrot mérsékelni, több zöldséget , fehér kenyér helyett teljes kiörlésűt!
2012. febr. 11. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, hogy egyél minden nap vagy 1 grapefruitot, vagy 1 narancsot. A dietetikus szerint ezek nagyon segítenek a zsírégetésben. Én nem bírom megállni, hogy etsénként az ágyba ne nasizzak, ezért én a grapefruitot választottam nasinak.
2012. febr. 12. 18:01
 7/7 A kérdező kommentje:
De jóó. Kipróbálom. Habár már rám penészedik a kivi meg a körte. Azokat lehet enni?
2012. febr. 12. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!