Használ valaki közületek az alábbi szülésfelkészíző módszerekből?
Figyelt kérdés
-málnalevél tea: 34.hét vége után napi 3-4 csészével igyunk. Fellazítja a kismedence izomzatát, méregtelenítő és salaktalanító hatása van a bél sima izomzatára;
- lenmag: 34. héttől tanácsos napi 1 kanál összezúzott lenmagot enni. A néphagyomány azt tartja a lenmag "kicsúsztatja" a gyereket;
-szalmavirág: 38.héttől hetente egyszer vegyen az anya szalmavirággal készített gőzülőfürdőt. Ez segít a szövetet puhává és rugalmassá tenni.
Egy könyvben olvastam ezeket, és kíváncsi vagyok valaki használja-e, vagy korábbi terhességénél használta-e?
Köszi a válaszokat!
2012. febr. 9. 12:23
1/3 anonim válasza:
A málnalevél teát igen. A szülésznő is ajánlotta a fogyasztását. Sajnos korábban szültem, így 1,5-2 hétig ittam csak és 1 hónapig kellett volna. 36. héten kezdtem el inni és a 38. megszültem. Most 34. kezdtem el inni és meglátjuk. A többit nem. 34 hetes
2/3 anonim válasza:
Én is csak a málnalevél teát ittam 35.héttől.
3/3 Atroposz válasza:
Hétfőtől fogom szedni a homeopátiás bogyókat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!