Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is kívánja minden nap az...

Más is kívánja minden nap az édességet? Egyszerűen megőrülök ha legalább pár falat finomság nem csúszik le a torkomon! 30 hetes km.

Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 15:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én terhesség előtt is sok édességet ettem hát mikor terhes voltam csodálom hogy a vércukor szintem normális volt kicsit el is szégyelltem magam mikor terhelésesen rádöbbentem hogy a reggeli kakaóm édesebb annál amit meg kellet inni nah megpróbáltam magam vissza fogni 1 napig semmi édesség se cukor de aztán kicsit furcsán kezdtem viselkedni hm mintha elvonási tüneteim lettek volna de aztán egy nagy tábla csokitól nagyon jól éreztem magam de azt hozzá teszem hogy 11kg-t híztam ami szülés utáni hónapba már rajtam se volt

2009. jún. 2. 15:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

ha már egy nap nem ehetem meg a napi szelet csokim vagy jégkrémem megbolondulok.egyébbként rengeteg édességet megeszek,azért már nem is tartok itthon mert addig eszem mig el nem fogy,inkább folyton átmegyek a boltba és megveszem ott a napi adagom.

28 hetes

2009. jún. 2. 15:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóképp vagyok, mint te.

Én nem vagyok különösebben kívánós, nincsenek favorit ételek, amiket szívesen ennék - viszont az édesség szinte mindig jól esik!

Próbálom visszafogni magamat, de néha nehezen megy. Próbálok édesség mentes napokat beiktatni, de azért heti 3x-4x veszek egy kis szelet csokit, kekszet, csokis pudingot stb...

2009. jún. 2. 15:34
 4/12 A kérdező kommentje:

Huuuuhhhhhhh!

Köszi a gyors válaszokat. Megnyugodtam. Talán nektek is lányotok lesz?

2009. jún. 2. 15:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két fiam van,és mindkettőnél ölni tudtam volna az édességért!Az elsőnél 8,5 kg híztam a másodiknál 14kg!De nem terhesen is imádom a csokit,de most már muszáj ellenállni!
2009. jún. 2. 15:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia,én 12+4hetes kismama vagyok,én kb.a 10-ik hétig rá sem birtam nézni az édességre,pedig elötte minden nap ennem kellett,mert "rosszul"voltam nélküle.Most viszont már annál inkább kivánom.Neked lányod lessz?
2009. jún. 2. 15:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom az édességet.Az első perctől azt kívánom, ja és kislányt várok.

36+2 hetes kismama

2009. jún. 2. 15:47
 8/12 anonim ***** válasza:
szia! én mindig is csokis voltam. de az első 12-14 hétben rá sem bírtam nézni az édességre. most meg ölni tudnék érte, de sajna nem lehet, mert diétáznom kell a cukor miatt. :( pedig tök sokat gondolok rá, és meg tudnám folytani azt aki előttem nyalja a fagyit. ;) sajna én nem tudom, a baba nemét. az édességkívánás az kislányra utal? üdv. 28 hetes kismama.
2009. jún. 2. 16:03
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát én lányt várok, de a fiammal is nagyon kívántam az édességet, csak akkor mint nálad a cukor miatt nem lehetett, de most nem lettem cukros! Ki is használom rendesen!
2009. jún. 2. 16:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

sajnos nem tudjuk a nemét mi sem mert szégyenlős a drágám,és nem mutatja magát.

28 hetes

ja második válaszoló mert 2 28 hetes van de én az első 28-as vok.

2009. jún. 2. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!