Más is kívánja minden nap az édességet? Egyszerűen megőrülök ha legalább pár falat finomság nem csúszik le a torkomon! 30 hetes km.
Szia
Én terhesség előtt is sok édességet ettem hát mikor terhes voltam csodálom hogy a vércukor szintem normális volt kicsit el is szégyelltem magam mikor terhelésesen rádöbbentem hogy a reggeli kakaóm édesebb annál amit meg kellet inni nah megpróbáltam magam vissza fogni 1 napig semmi édesség se cukor de aztán kicsit furcsán kezdtem viselkedni hm mintha elvonási tüneteim lettek volna de aztán egy nagy tábla csokitól nagyon jól éreztem magam de azt hozzá teszem hogy 11kg-t híztam ami szülés utáni hónapba már rajtam se volt
ha már egy nap nem ehetem meg a napi szelet csokim vagy jégkrémem megbolondulok.egyébbként rengeteg édességet megeszek,azért már nem is tartok itthon mert addig eszem mig el nem fogy,inkább folyton átmegyek a boltba és megveszem ott a napi adagom.
28 hetes
Én is hasonlóképp vagyok, mint te.
Én nem vagyok különösebben kívánós, nincsenek favorit ételek, amiket szívesen ennék - viszont az édesség szinte mindig jól esik!
Próbálom visszafogni magamat, de néha nehezen megy. Próbálok édesség mentes napokat beiktatni, de azért heti 3x-4x veszek egy kis szelet csokit, kekszet, csokis pudingot stb...
Huuuuhhhhhhh!
Köszi a gyors válaszokat. Megnyugodtam. Talán nektek is lányotok lesz?
Én imádom az édességet.Az első perctől azt kívánom, ja és kislányt várok.
36+2 hetes kismama
sajnos nem tudjuk a nemét mi sem mert szégyenlős a drágám,és nem mutatja magát.
28 hetes
ja második válaszoló mert 2 28 hetes van de én az első 28-as vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!