Bpd 96mm. Szerintetek mennyi idős terhes vagyok? Lehurrogók, stb, ne írjanak! Arra vagyok kíváncsi, kinek mekkora volt a baba bpd-je, x hetesen.
Aranyosak vagytok, a sok válasszal:)
Császáros leszek, de nem e miatt, hanem amiatt, hogy még mindig medencevégű a babám, és az átlagnál már kevesebb a magzatvizem is.
Ez mit jelenthet amúgy? A szülés közeledtét jelezheti a kevés víz?
Szóval a medencevégű fekvés miatt lesz császár, meg a kevés víz miatt, hogy már nem tudna megfordulni, ezt mondták, meg amiatt sem, hogy nagy a mérete...
Amúgy ez tök érdekes...
Először azt hittem elmérték, mármint eddig (kb 30hetes koráig) korának megfelelő volt. Aztán a 32 héten már 2 héttel volt nagyobb a koránál, és így szépn sorban.
Most vagyok egész pontosan 36+2 hetes:)
Én is kicsit kiakadtam most, 39hetes vagyok én is, és volt ma uh, de ahogy visszanézem a fiam előző adatait, össze-vissza van mérve a gyerek feje, hasa, minden.
Létezik, hogy pl 37hetesen a BPD 90, 39hetesen meg 98? 8mm-t nőtt volna két hét alatt? A másik keresztátmérő az OFD meg 107-ről két hét alatt felment 120-ra- hát nekem ez is nagyon gyanus. Eddig ijesztgettek, hogy huuuu milyen pici lesz a gyerek, alig lesz 3kg, ma meg már azt mondták, hogy kb 3.5kg-os lesz a születési súlya.
Ki érti ezt??
MOndjuk az tuti, hogy a baba óriásnak nem óriás, a hasam is viszonylag kicsi, és nem is érzem őt olyan óriásnak a pocakban. Mármint alul a fejét érzem, és a méhem teteje is bőven a gyomrom alatt van- ahogy a doki is kitapintja mindig.
Szóval meglátjuk, hogy hogy és mennyivel fog a Kisdrágám megszületni.
:)
Faros babánál én is inkább a császárt választanám, bár első babánánl nem is nagyon választható- azt úgy szokták csinálni. Illetve ha kevés is a víz, akkor valóban nem is tudna nagyon megfordulni.
Könnyú szülést neked, és jó babázást.
Köszi:) Majd meglátjuk mi lesz.
Neked is könnyű szülést, és boldog babázást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!