Bpd 96mm. Szerintetek mennyi idős terhes vagyok? Lehurrogók, stb, ne írjanak! Arra vagyok kíváncsi, kinek mekkora volt a baba bpd-je, x hetesen.
38hetes??
Nekem a fiamnak mondjuk csak 92volt 38hetesen! :)
Van egy táblázat a pocaklako.hu-n, az szerint 40 hetes vagy.
Nekem első terhességnél a 31. héten volt 85.5mm, sajna a 34. héten beindult a szülés és a 36. héten megszültem. Nincs több adatom, h késöbb mekkora volt a BPD.
Amúgy milyen idős terhes vagy?
Nekem 38+0 hetesen volt 9,59cm!39+4-re szültem 36-os buksija volt!Őmaga meg 61 cm volt!
Szerintem 38 hetes lehetsz!
2 éves kislány és 27 hetes pocakcsajszi anyuja
Az idosebbik fiamnak 36 hetesen volt 95 mm. Es 37-es fejkorfogattal szuletett, ami nagynak szamit.
A kisebbik fiamnak 38 hetesen mertek 96 korul (mar nem emleszem pontosan) es egy heten belul szuletett 34-es fejjel.
Szoval tippem: 37-41 het kozott vagy. :D
Bocsi, de ettol pontosabban max bemondassal lehet tippelni, realisan nem.
Akkor a válasz: 36 hetes vagyok, és ekkora a kisfiam buksija.
Nekem kicsit ijesztő, mert ezek szerint tényleg ez már olyan születés körüli méretnek számít...
Nekem 34 hetesen mértek 97mm BPD-re. És akkor mondták hogy az már 40 hetesnek számít.
Én nem izgatom magam az értékeken, mert simán el lehet mérni, másik meg úgysem tudod kontrollálni mekkorára nő odabent a baba.
3-as vagyok!Nekem a 38. héten mérték ekkorának,mint ahogy írtam!mikor született kerek 100-asvolt és 36 lett a körfogat!De születnek 37-39cm fejkörfogatú babaák is!Hüvbelyi úton is!Én is úgy szültem,és nekem a kitolás nem fájt,és vissza is ment odalent szépen minden!
Szóval ne aggódj ezen!A szervezeted tudja mit bír!Remélem legalább olyan szép és kömnyű szülésed lesz,mint a miénk volt!
2 éves kislány és 27 hetes pocakcsajszi anyuja!
Ja a lányom többi mérete születéskor!3950gramm 61 cm
En vagyok, akinek 37-es fejel szuletett az elso babaja. 39 hetesen jott kereken, akkor mar nem volt uh, de 100 felett lett volna a bdp ha mertek volna.
Huvelyi uton, gatvedelemmel szultem, se vagas, se repedes nem volt, kozel 4 kg volt egyebkent, de inkabb csak a feje volt nagy es hosszu volt. Nekem a csipom is keskeny, 2 gyerek utan 90 cm, de kifert siman. Nem orultem volna, ha csak emiatt csaszaroznak es meg sem probalhattam volna igy szulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!