Lehet e tudni a tünetekből a baba nemét?
Jé, én pont úgy voltam, ahogy a második válaszoló! Szinte mindennel úgy voltam, ahogy írta, ez vicces. :)
Nekem lányom lett amúgy. :)
Szerintem abból, hogy most mások a tüneteid, még nem lehet tudni, hogy más nemű lesz-e a babád.
Sógornőmnek a két terhessége teljesen más volt, mindenben, de két fia lett.
Hát a sós-édes kívánósság sem biztos pont a nemet illetően.
Én sósat kívántam az elején, és nem lett fiam. :)
Szia! Első babánál pár napig volt hányingerem, kisfiú lett, második babánál 11 hetes koráig iszonyú rosszul voltam, hánytam, alig tudtam valamit enni, ha minden igaz kislány lesz.A kisfiammal a sóssat nem kívántam, de most az édes dolgokat, pontosabban a kakaóscsigát állandóan.
Boldog babavárást!33 hetes kismama
Iker kisfiaim vannak,már lassan 6 évesek.Makulátlan terhességem volt,szinte tünetmentes!Álmos voltam ..ennyi.
A kajákra ha visszagondolok ,mértékkel ettem mindent, de nem kívántam igazán semmit, délelőtt ittam 3 in 1 nescafet,keveset híztam,szülés után +4 kg maradt rajtam.
Most ismét babás vagyok, lassan 12 hetes.5.héttől borzalmas hányinger,émelygés, undor ,nincs kontroll a kajákban sem, reggel édes-joghurt sütik, ebéd inkább masszív pörik,lencse-bableves meg ilyesmiket kívánok..De már szinte végig ettem minden ízt a pár hét alatt körülöttem ...sós,édes,savanyú..
Sok kedvenc ételemtől undorodok.
Saláták,kínai,műzlik..brrrr!Nekem nagyon furcsa, és délutántól-estig van jobban a hányinger,émelygés :-(
Én megint fiút tippelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!