Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet e tudni a tünetekből a...

Lehet e tudni a tünetekből a baba nemét?

Figyelt kérdés
A kislányommal hányós voltam,viszont a második terhességem alatt csak émelygések vannak és egész napos rosszullét? Lehetséges,hogy fiú lesz?
2012. febr. 6. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Én mindkét fiammal félidőig hánytam és rosszul voltam. Most újra babás vagyok, ugyanígy rosszul vagyok, de még nem tudjuk a nemét..
2012. febr. 6. 18:45
 2/9 Babi0906 ***** válasza:
Szia. Én egyszer sem hánytam viszont bizonyos szagoktól (kávé, édes férfi parfüm, arcszesz, édes öblítő) nagyon rosszul voltam + az első 3 hónapot szinte végig aludtam (reggel munka aztán haza és alvás estig majd fürdés és újra) pedig nagyon rendmániás vagyok, de arra előre fel kellett készülnöm, ha takarítani akartam. Végig (első 3 hó) sósat ettem sóssal, azóta meg édeset. Plusz a cigi füstöt is utáltam na meg a tojást. Végig éreztem én, de csak ma vált biztossá, hogy FIÚ!! :D Boldog babavárást.
2012. febr. 6. 19:15
 3/9 Babi0906 ***** válasza:
Ja 25 hkm vagyok :)
2012. febr. 6. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Ami szerintem sokszor stimmel: az első 3 hónapban mit kíván az anyuka - ha sósat és/vagy savanyút, akkor fiú, ha édeset és/vagy csípőset, akkor lány.
2012. febr. 6. 20:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Jé, én pont úgy voltam, ahogy a második válaszoló! Szinte mindennel úgy voltam, ahogy írta, ez vicces. :)

Nekem lányom lett amúgy. :)

Szerintem abból, hogy most mások a tüneteid, még nem lehet tudni, hogy más nemű lesz-e a babád.

Sógornőmnek a két terhessége teljesen más volt, mindenben, de két fia lett.

2012. febr. 6. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát a sós-édes kívánósság sem biztos pont a nemet illetően.

Én sósat kívántam az elején, és nem lett fiam. :)

2012. febr. 6. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a 16.hétig napi 2-szer hánytam,rosszul voltam.Kislányom van.Az egyik ismerősöm szintén kislányt vár talán egyszer- kétszer volt hányingere azon kívül semmi baja.Úgyhogy erre nem lehet adni.
2012. febr. 6. 20:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! Első babánál pár napig volt hányingerem, kisfiú lett, második babánál 11 hetes koráig iszonyú rosszul voltam, hánytam, alig tudtam valamit enni, ha minden igaz kislány lesz.A kisfiammal a sóssat nem kívántam, de most az édes dolgokat, pontosabban a kakaóscsigát állandóan.

Boldog babavárást!33 hetes kismama

2012. febr. 6. 21:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Iker kisfiaim vannak,már lassan 6 évesek.Makulátlan terhességem volt,szinte tünetmentes!Álmos voltam ..ennyi.

A kajákra ha visszagondolok ,mértékkel ettem mindent, de nem kívántam igazán semmit, délelőtt ittam 3 in 1 nescafet,keveset híztam,szülés után +4 kg maradt rajtam.

Most ismét babás vagyok, lassan 12 hetes.5.héttől borzalmas hányinger,émelygés, undor ,nincs kontroll a kajákban sem, reggel édes-joghurt sütik, ebéd inkább masszív pörik,lencse-bableves meg ilyesmiket kívánok..De már szinte végig ettem minden ízt a pár hét alatt körülöttem ...sós,édes,savanyú..

Sok kedvenc ételemtől undorodok.

Saláták,kínai,műzlik..brrrr!Nekem nagyon furcsa, és délutántól-estig van jobban a hányinger,émelygés :-(

Én megint fiút tippelek...

2012. febr. 7. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!