Szerintetek is nagyon korai?
Szia!!!!Ne törődj másokkal,annak meg tényleg örülj,hogy a családod olyan nagy örömmel várja a picit:-)Van,aki babonából mondja azt,hogy félidőig nem vesz semmit,van,aki azt megvárja,hogy milyen nemű lesz a baba,ahhoz igazítja a vásárlást,de ezt mindenki maga dönti el.Én,amikor az első babámat vártam,apróságokat(body,cipőcske,egy-egy babaápolási kellék)mindig vettem,de nagyobb dolgot nem mertem.Sajna túl voltam már egy vetélésen,és nem mertem.Aztán a 20 hét után nem győztem venni a cukibbnál cukibb babaholmikat.:-)Most ismét babát várok,a 34.héten járunk,és a vásárlással most csak addig vártunk,míg kiderült,hogy ismét kislány lesz:-)Pedig közben ismét volt egy spontán vetélésem...De már nem törődtem a babonával.Sajnos bármikor történhet bármi,az egész terhesség alatt,de még a szülésnél is,és ha csak ezt nézné mindenki,akkor addig semmit nem venne,míg haza nem viszi a picit.És gondolom,ezt nagyon kevesen teszik így.Annál nagyobb öröm nincsen,mit a pici ruhákat,babakocsit,kiságyat vásárolni,felállítani,berakni a szekrénybe.:-)
Gratulálok,kívánom neked,hogy problémamentes legyen a babavárás,és kívánok neked könnyű szülést!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!