Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is nagyon korai?

Szerintetek is nagyon korai?

Figyelt kérdés
Még csak 13 hetes vagyok, de anyósom vásárlási lázának köszönhetően (első unoka és nagyon várták már) megvan a babakocsi a hordozó a kiskád és két pici body. Mindenki azt mondja hogy nem vagyunk normálisak és tök fölösleges ilyen korán vásárolni. Engem bánt, hogy ennyire lehúznak minket az ismerőseink. Ki hogy volt ezzel a vásárlásos témával? Aki korán kezdte el kaptatok bántó megjegyzéseket?
2012. febr. 7. 13:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Én nem vásároltam túl korán, leginkább azért mert akkor még sokat dolgoztam és nem volt időm. De ha kaptunk valamit -egy-egy bodyt, csörgőt- a lelkesebb rokonoktól, akkor örültem neki. Nincs ezzel baj.

Ne figyelj a bántó megjegyzésekre, hanem csak magadra és a kicsire.

2012. febr. 7. 13:43
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Ne törődj velük! Ez valami béna babona. Nyugodtan vásároljál már, ha van kedved! Én is vettem pár dolgot, amit jó áron láttam a terhességem elején.
2012. febr. 7. 13:45
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Az én lányom szobája decemberre teljesen be volt rendezve, mindene megvolt, pedig áprilisban született. Én sem akartam várni, úgy örültem mindennek! A babonákban nem hiszek! Anyukám akkor vette meg az első cipőt, amikor kiderült, hogy terhes vagyok! :-) 20-as cipőt vett, azt hitte, hogy nyárra már jó lesz neki, most 10 hónapos a lányom, 16-os lába van! Talán most nyárra jó lesz neki! Nem érdekelt más véleménye!
2012. febr. 7. 13:46
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerény véleményem,hogy még nagyon korai.Rengeteg idő van még hátra és a vége felé kellene neked ilyenekkel foglakozni,babakelengye meg ilyenek.Anyóséknek meg köszönd meg a jó szándékukat és közöld velük,hogy szívesen veszed a segítséget meg nagyon jól esik,hogy ennyire gondját viselik a bébynek,de majd TE szólsz nekik,hogy mikor mire vab szükséged és mikor akrod a becuccolást elkezdeni.(ezt azért mondom mert ha így folytatják,magukénak fogják érezni a babát,azt fogják gondolni,hogy nekik szülted,majd akkor mikor már megvan a pici,mindenbe ki fognak oktatni,mert ők mindent jobban tudnak).

Félidőben kezdtem el szépen lassan mindent,hogy a végére csak a nagy napot kelljen várjam:)A babakocsit viszont a születése után vettem meg,mert babonás vagyok.

2012. febr. 7. 13:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Én azért nem vásárolgattam még korán, mert dolgoztam, munka után feküdtem. Szóval nem volt sok időm. A babakocsit vettük meg a 25. héten, után a bútorokat. Persze előtte vettem egy-két kis ruhadarabot, de nagyon csak apróságokat.

A 26. héttől már táppénzen voltam, akkor már több mindenre volt időm.

2012. febr. 7. 13:55
 6/11 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem is nagyon korai.

De ezért még nem kéne bántani senkit, mindenkinek a magánügye.

2012. febr. 7. 14:25
 7/11 anonim ***** válasza:
engem is üldöztek volna ajándékkal, bár babonás nem vagyok, de azt se tudtam mi passzol majd mihez, mi kell mi nem, így inkább mondtam nekik, hogy kismamás dologban gondolkodjanak, végülis most ennek van itt az ideje. Így lett terhesolaj, szopipárna, stb.
2012. febr. 7. 14:37
 8/11 Babi0906 ***** válasza:
Szia mi nem vettünk semmit a 20 hétig,de anyuék már nagyon lázban voltak,addig is vettek könyveket, újságit nekünk :), de szerintem az ha kapsz az igazán nem baj :) Én meg is bántam, mert a kiságyat pl. így már egy 10.000.- többért kellett megvennem, mert úgy felmentek az árak :( Azzal kezdődött el a vásárlási láz :) Boldog babvárást!
2012. febr. 7. 15:01
 9/11 anonim ***** válasza:
7%

Amikor a fiamat vártam a szomszéd lány 23 hetesen veszítette el a babáját.

Mindenük meg volt, szoba kifestve, babakocsi a sarokba stb. Szegény, amikor hazajött a kórházból azért roppant össze még egyszer, mert meglátta a cuccokat. A férje meg akkor, amikor elpakolta.

Akkor fogadtam meg,hogy addig, ameddig lehet húzom a bevásárlást.

2012. febr. 7. 15:07
 10/11 anonim ***** válasza:
74%

Szia4 Mi sem vettünk 20 hetes koromig az égvilágon semmit. De aznap, hogy betöltöttem a férjem a butorboltba vette az irányt és megrendeltük a bababutort! Nagyon lelkes volt és mindent meg akart venni még az nap!

Ha te jol érzed magad, nincsen semmi panasz , szerintem nyugodtan vásároljatok! Bár nekünk vettek volna ennyi mindent! Még egy cumit sem vettek a nagyszülők! 35 hetes kismami.

2012. febr. 7. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!