Szerintetek is nagyon korai?
Én nem vásároltam túl korán, leginkább azért mert akkor még sokat dolgoztam és nem volt időm. De ha kaptunk valamit -egy-egy bodyt, csörgőt- a lelkesebb rokonoktól, akkor örültem neki. Nincs ezzel baj.
Ne figyelj a bántó megjegyzésekre, hanem csak magadra és a kicsire.
Szerény véleményem,hogy még nagyon korai.Rengeteg idő van még hátra és a vége felé kellene neked ilyenekkel foglakozni,babakelengye meg ilyenek.Anyóséknek meg köszönd meg a jó szándékukat és közöld velük,hogy szívesen veszed a segítséget meg nagyon jól esik,hogy ennyire gondját viselik a bébynek,de majd TE szólsz nekik,hogy mikor mire vab szükséged és mikor akrod a becuccolást elkezdeni.(ezt azért mondom mert ha így folytatják,magukénak fogják érezni a babát,azt fogják gondolni,hogy nekik szülted,majd akkor mikor már megvan a pici,mindenbe ki fognak oktatni,mert ők mindent jobban tudnak).
Félidőben kezdtem el szépen lassan mindent,hogy a végére csak a nagy napot kelljen várjam:)A babakocsit viszont a születése után vettem meg,mert babonás vagyok.
Én azért nem vásárolgattam még korán, mert dolgoztam, munka után feküdtem. Szóval nem volt sok időm. A babakocsit vettük meg a 25. héten, után a bútorokat. Persze előtte vettem egy-két kis ruhadarabot, de nagyon csak apróságokat.
A 26. héttől már táppénzen voltam, akkor már több mindenre volt időm.
Szerintem is nagyon korai.
De ezért még nem kéne bántani senkit, mindenkinek a magánügye.
Amikor a fiamat vártam a szomszéd lány 23 hetesen veszítette el a babáját.
Mindenük meg volt, szoba kifestve, babakocsi a sarokba stb. Szegény, amikor hazajött a kórházból azért roppant össze még egyszer, mert meglátta a cuccokat. A férje meg akkor, amikor elpakolta.
Akkor fogadtam meg,hogy addig, ameddig lehet húzom a bevásárlást.
Szia4 Mi sem vettünk 20 hetes koromig az égvilágon semmit. De aznap, hogy betöltöttem a férjem a butorboltba vette az irányt és megrendeltük a bababutort! Nagyon lelkes volt és mindent meg akart venni még az nap!
Ha te jol érzed magad, nincsen semmi panasz , szerintem nyugodtan vásároljatok! Bár nekünk vettek volna ennyi mindent! Még egy cumit sem vettek a nagyszülők! 35 hetes kismami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!