Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti miket kívántatok terhesség...

Ti miket kívántatok terhesség alatt és milyen nemű lett a gyermeketek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 09:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Első terhességnél az első trimeszterben kilószámra ettem a kínaiban kapható pirított tésztát, a hústól undorodtam, még akkor is elhánytam magam ha a reklámújságban láttam az akciós csirkemell fotóját:) Kislány lett.

Most konkrétan nincs semmi amitől undorodom, de most rengeteg kolbászt eszem paradicsommal és friss kenyérrel. Még nem tudjuk a nemét.

2012. febr. 7. 11:46
 12/27 A kérdező kommentje:
De érdekeseket írtok :) Mennyire hisztek a néphagyományban? Mert nekem az összes családtagom azt mondja tuti kisfiút várok, csak sósat eszem de előtte is az volt a kedvencem.. És most ne nevessetek, minden féle szalonnát, kolbászt és minden ami zsíros és régi magyar étel :) Majd jövőhéten tudom meg hogy milyen nemű, de már annyira izgulok.. mondjuk nekem nem volt semmilyen rosszullétem csak az első egy két napban volt hányingerem.. onnan tudtam hogy terhes vagyok :) Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 7. 13:01
 13/27 anonim ***** válasza:
Fura hogy ezt írod, mert most tudtam meg hogy fiú lesz,és idáig csodálkoztam, hogy miért eszem a fúszeres magyar kajákat???? biztos van benne valami :-) Édességet első három hónapban egyáltalán nem ettel, pedig imádom
2012. febr. 7. 13:12
 14/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, pontosan úgy vagyok mint te (magyaros, fűszeres kajákat eszem), és előtte is sóspárti voltam és kislány lesz :)
2012. febr. 7. 13:18
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy fiút várok :D Csak mindenki azt mondja.. mondjuk Én szívem mélyén azt szeretnék,bár természetesen teljesem mindegy,csak első gyermeknek úgy érzem jobb lenne egy kisfiú :) Szerinted meg lehet ezt érezni? Jósnőt is kérdeztem kislányt mondott.. de jobban hiszek a családomnak mint egy jósnak, hiszen ők ismernek és nagyobb lehet a megérzésük ereje is.. Na de majd beszámolok hogy mi lett :)
2012. febr. 7. 13:20
 16/27 anonim ***** válasza:

kislányomnál kakaó jó hidegen,krumplipüré,citromos fagyi,édesség,gyűmölcsök(leginkább szőlő)

kisfiamnál szintúgy kakaó jó hidegen,édesség tonnaszám,dinnye(képes voltam éjjel fél 2 kor felkelni dinnyét enni) 5-6 kilósat simán megettem egy nap:),szőlő..ja és még a sültkrumpli..

2012. febr. 7. 14:35
 17/27 anonim ***** válasza:

Elso terhesseg: 3 honapig semmi mert hanyingeres voltam. Aztan kolbasz es szalonna minden mennyisegbe, utana jott a kiwi mania, aztan a savanyu gumicukor, jeges capucino es cukros eper.

Fiu lett :)

Masodik terhesseg: meg csak 6 hetes vagyok, allandoan hanyingerem van de a gyumolcsot,zoldseget szivesen megeszem.

2012. febr. 7. 18:01
 18/27 A kérdező kommentje:
Szerintetek ezzel a kívánós módszerrel el lehet találni hogy milyen nemű lehet? Vagy ti miben hisztek? Bár tudom ami biztos az az orvos.. de csak van rá egyéb másik módszer is...? :)
2012. febr. 8. 07:40
 19/27 anonim ***** válasza:
mindkét gyerekemnél édesség sütemények, csoki és lányok lettek. undorodtam a húsoktól, paradicsom, paprika, uborkától.
2012. febr. 8. 10:44
 20/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem függ össze a dolog, ahogy a válaszokból is látni lehet.

A terhesség első 7 hónapjában egyáltalán nem kívántam az édességet, pedig korábban nagy csokifogyasztó voltam. Állandóan a zöldségeket és a sós dolgokat kívántam, és sok-sok paradicsomot!

2012. febr. 9. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!