Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen orrcsepp használható...

Milyen orrcsepp használható terhesség alatt? (csak orrdugulásom van, váladék nincs)

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 08:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tengervizest vagy homeopátiásat! amiket reklámoznak Nasivi..stb. azokat nem lehet sajnos. bár nekem a sima orrduguláson nem segített semmi :( első körben próbálj ki valamilyen tengervizes sprayt!
2012. febr. 7. 08:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok, ezt olvastam kismamablog oldalán:

MAMA A méh most körülbelül a szeméremcsont és a köldök között félúton helyezkedik el. A megnövekedett vérmennyiségnek tudható be, hogy az egész szervezetben fokozódik a kiválasztás. Így, ha erősebben izzad, eldugul az orra, vagy erősebb a hüvelyi folyása, ne aggódjék, ezek a panaszok a baba születése után elmúlnak.

sajnos az orrdugulás terhesség alatt természetes:(

2012. febr. 7. 09:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én mindkét terhességemnél szenvedtem az orrdugulástól, egyvalami vált be, a horkolás elleni orrtapasz. Nyugodtan lehet használni bármeddig és újra kapsz levegőt. (azt hiszem respir actív a neve)
2012. febr. 7. 09:41
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi, kipróbálom.
2012. febr. 7. 10:19
 5/5 Józan Paraszt ***** válasza:

Látom nehéz a kérdés egyeseknek:

Milyen orrcsepp használható terhesség alatt?

A válasz:

-Gyakorlatilag semmilyen,mert felszívódik és átmegy a placentán is.

A DM-be van 600 forintért valami tengeri sós orrcsepp,azt lehet.De semmit sem ér.

2013. jan. 29. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!