Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2,8 mm lett a tarkóredő....

2,8 mm lett a tarkóredő. Szerintetek mennyivel nagyobb így, (hogy a határértéken van) a kockázata annak, hogy kiderült beteg a magzatom?

Figyelt kérdés

Nagyon aggódom, mert mindkét fiamnak 1,6 volt és minden rendben volt. Ez egy kicsit ijesztően közel van a 3-as határértékhez.

Volt valaki hasonló helyzetben?

2012. febr. 7. 09:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szia!Mi történt Veletek azóta?
2012. márc. 31. 13:33
 22/26 A kérdező kommentje:

Bocsánat, de rég nem ültem gép előtt...

Voltunk genetikai tanácsadáson, ami szinte semmit nem ért.

Közölte a doki, hogy tulajdonképpen minden eredményem jó, de döntsük el mi, vállaljuk e a magzatvízvétel vetélési kockázatát, vagy vállaljuk annak a kockázatát, hogy betegen születik a babánk.

Ja, és a legjobb, hiába szúrnak meg, mivel betöltöttem a 20. hetet, már sajnos nem tudnak mindent 100 %osan kiszűrni.

Ezért úgy döntöttünk, hogy nem csináltatjuk meg, érzem, hogy semmi baja a babámnak, ha meg mégis lenne, akkor sem tudtam volna "megölni" ŐT, mivel két kisbabát már korábban elveszítettem.

Szóval augusztusban minden kiderül.

Köszönöm az őszinte érdeklődést, és még egyszer elnézést, hogy ilyen sokáig elmaradtam a válasszal.

2012. ápr. 16. 15:00
 23/26 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok:köszi,hogy írtál.Biztos,hogy minden rendben lesz!Azért ha eszedbe jut,írd majd meg,ha megszületik a pici!Minden jót Nektek!
2012. ápr. 16. 17:22
 24/26 anonim ***** válasza:
Mizu??
2016. ápr. 24. 22:10
 25/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok, hát jól elfelejtettem ezt a kérdést...illetve a választ.

A 40. héten császármetszéssel világra jött Gergő kisfiam, ma már lassan a 4. életévét tölti be, és makk egészséges!!! Igazi kis ördög. Puszi mindenkinek.

2016. jún. 15. 10:08
 26/26 anonim ***** válasza:
A 21. és a 23. vagyok!Gratulálok!Amikor válaszoltam én is a 3. babámat(egy kislányt) vártam-39.5 évesen-aki 2012 szeptemberében makk egészségesen megszületett.Én csináltattam CVS-t(korion biopsziát),a korom miatt.
2016. jún. 15. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!