Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma végre lett egy pozitiv...

Ma végre lett egy pozitiv terhességi tesztem, de folyamatosan olyan érzésem van hogy meg fog jönni. Fájogat a hasam folyamatosan. Ha valami nagyobb gond van akkor az erősebb fájdalom lenne nem?

Figyelt kérdés
az első gyereknél nem éreztem ilyeneket. sőt semmit. kicsit aggódom
2012. jan. 27. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél nekem sem volt ilyen, viszont a másodiknál több héten át megjön érzésem volt.

Szerintem csak komoly görcsöknél lehet baj.

2012. jan. 27. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia!Gratulálok!Ne ijedj meg mert ennek így kell lennie.Lehet,hogy lesz még egy kicsit erősebb is,de nekem az orvosom azt monta,hogy amíg nem vérzek,és ájulok el addig nincs gond.Csak nyugodtan:)
2012. jan. 27. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindhárom terhességnél megvolt ez az érzés. Nem kell miatta aggódni, nem jelent problémát. Gratula a babóhoz!:-)
2012. jan. 27. 18:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi Lányok a gyors válaszokat. sokat olvasok erről, hogy a császár után nehezebben tapad meg a második baba a varratok miatt, tudom hogy már megtapadt, de lehet nem tud ottmaradni? nem tudom, lehet hogy hülyeséget beszélek.dokihoz még nem akarok menni, majd ha 6 hetes leszek.
2012. jan. 27. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez az érzés természetes, én is ezt éreztem mindkettönél. A második nehezen akart jönni, nem is számítottunk rá. Csak azért csináltam tesztet, mert állandóan rázott a hideg. Egyböl pozi lett.

Semmi baj nem lesz! Ha vérezni kezdenél, azonnal kórház, amugy ráérsz menni, 6-7-8 hetesen.

Ne aggódj!

13hkm

2012. jan. 27. 18:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem hamarosan megszünik ez az érzés, mert igy nem tudom igazán átélni hogy babám lesz. elég erős a szervezetem, ugyhogy remélem nem lesz gond.
2012. jan. 27. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt megjön érzésem már első terhességkor is, de semmi bajt nem jelentett. A 4. hónapig minden mensi idejekor éreztem ezt terhesen (csak persze nem jött meg). Az első terhességi hónapban kb. 1-2 hétig volt ilyen érzésem.
2012. jan. 27. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!