MIért van az hogy 26 hetes terhesen nincs olyan nagy hasam? Másnak sokkal nagyobb ennyi idősen!
Te ilyen alkat vagy. És még "behozhatod" jócskán. Nem marad ekkora szülésig, ne aggódj!
Amúgy meg kifejezetten könnyebb kisebb pocakkal...
Mások mondják hogy nem túl nagy! Nem mértem még meg, szerintem normál méretű! A baba méreteivel minden rendben!
A pocakomat néha én is kisebbnek látom, de lehetséges hogy ilyen az alkatom!
Nincs sajnos, neked?
Érdekes ez! Neked szélesebb a csípőd?
Engem egy kicsit zavar hogy nem olyan nagy, mert pont a nőben az a szép, amikor egyre csak növekszik a pocak!
Küldj képet ha van neked légyszi!
Szia! Az én pocakom sem nagy. Ettöl függetlenül a baba mérete nagyon jó én meg majd meg fulok nem nagyon kapok levegőt. Éjszakánként nem tudok aludni annyira fáj a csípőm.
Ugyhogy kb. ugyanugy szenvedek mint akinek hatalmas a pocakja. 33 hetes kismami.
Nekem is olyan mintha hatalmas pocim lenne, mert elég rendesen kifáradok már pár lépéstől is, és én is nehezen kapok levegőt, főleg fekve!
EGyébként mi alapján állapítják meg hogy a méretek nagyon jók? (Lehet hülye kérdés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!