Hány fokos (saját) medencébe ülnél bele szívesen terhesen is játszani a nagyobb gyerekeddel/gyerekeiddel? Hány percig?
én épp most raktam ki a medencét ,mire felkel a fiam meleg legyen a viz,hogy hány fokos nem tudom,de kellemes langyos legyen a nagy melegben,szóval nem meleg inkább langyos hogy hütsön.
14 hetes vagyok,szerintem nem kell félni sajátban semmitöl.
kádban gyakran fekszem kellemes meleg vizben,egyik terhességemnek sem ártott a meleg fürdö.bár lehet erre nem mindenki érzékeny.
Terhesen a dokim azt mondta,hogy nyugodtan fürödhetek,de ne legyen 36-37 foknál melegebb.
A magzatvíz"sokkal"nehezebben melegszik fel mint a tested!!
testmelegben fürdök mindíg, amúgy sem bírom a forró vizet, pl a gyógyfürdőket sem :S
Mindkét várnadósságom alatt úsztam, strandoltam, sajátban pancsiztam és semm ibajom nem lett. Szerintem ami kényelmes/kellemes hőfokú, és jól esik, az nem árthat túlzottan. De pontos hőfokot mondani nem tudok és időtartamot sem, én vizimanó voltam mindig is, úgy kell általában kirimánkodni a partra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!