Többgyerekes anyukák figyelem! Azonos nemű gyerekeiddel azonos tüneteid voltak, különböző neművel pedig különbözőek?
Itt főleg a reggeli ill egész napos rosszul létekre gondolok és nem is arra h mit kívántatok enni pl.
Érdekelnek a tapasztalatok, írjatok minél többen:)
Most várom a második lányom (31. hét) és tök más, minden sokkal könnyebb fizikailag.
Másfél hónap hányinger, émelygés - 3-4 nap hányinger.
Pattanások - semmi pattanás.
Mellfeszülés, fájdalom, érzékenység - nulla mellprobléma.
Aranyérig fajuló emésztési nehézségek - szinte normális, csak picit lassabb emésztés.
15kg hízás a végére - 10kg-nál nem-igen lesz most több.
Pedig nem hiszem, hogy annyira másképp élnék most, mint 2 és fél éve.
Első lány, 11 hétig non stop hányinger, hulla fáradt voltam. és végig édeset kívántam.
Most 29 hetes vagyok a pici fiammal, 20 hétig nem elég, hogy non stop hányingerem volt, de mellé hánytam is, a melleim úgy fájtak majd meghaltam, a fáradság a mai napig megvan és most is az édeset kívánom!
Ja és a lánnyal gömbölyű volt a pocakom, a fiúval meg olyan csúcsos, hogy már alig bírok cipőt venni, annyira előre nő! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!