MIért van az hogy 26 hetes terhesen nincs olyan nagy hasam? Másnak sokkal nagyobb ennyi idősen!
Ez lehet adottság is, vagy a Baba jól helyezkedik el, vagy kevesebb Rajtad a hály. Sokminden lehetséges.
Ne aggódj, mert a Babád biztos kiveszi a részét a szervezetedből és vigyázz, hogy Te magadnak bepótold és ne legyél csontszegény, vagy vitaminhiányos, mert a szoptatásnál is legalább annyit igényel majd mint most.
Legyél nagyon Boldog Anyuka. Üdv.
Szia!
Az enyém is kicsi és akivel egy napra vagyunk kiírva az ő hasa dupla akkora mint az enyém, de az én babám mégis nagyobb. Alkat függő. Ő hízott 15 kg-ot én meg 5 -öt.. A dokinő nagyon megdicsért engem ezért. De erröl nem én tehetek, nem tettem ezért én semmit, hogy így legyen.
Szerintem se aggódj, nekem az első terhességemnél abszolút nem látszódott a hasam. Amikor hazahoztuk a Kisfiamat a kórházból, sokan a tömbházból azt kérdezgették, hogy a piacon vettük, vagy honnan szereztünk hirtelen egy babát? :D Pedig nagyon vékony vagyok, mégsem látszott.
Most a második terhességem alatt meg már hamar elkezdett látszódni, biztos ez a Cseppke máshogy helyezkedik, vagy nem is tudom! :) De az alkatom ugyanolyan vékony maradt. Ja, és az első terhességemnél 2 hét alatt vissza is húzódott a méhem, letagadhattam, hogy szültem! :)
Most biztosan tovább fog tartani a nagyobb hasam miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!