Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » MIért van az hogy 26 hetes...

MIért van az hogy 26 hetes terhesen nincs olyan nagy hasam? Másnak sokkal nagyobb ennyi idősen!

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 11:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2012. jan. 31. 13:30
 12/18 anonim ***** válasza:
facebook-on van ez a képem,remélem jót küldtem el!
2012. jan. 31. 13:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez lehet adottság is, vagy a Baba jól helyezkedik el, vagy kevesebb Rajtad a hály. Sokminden lehetséges.

Ne aggódj, mert a Babád biztos kiveszi a részét a szervezetedből és vigyázz, hogy Te magadnak bepótold és ne legyél csontszegény, vagy vitaminhiányos, mert a szoptatásnál is legalább annyit igényel majd mint most.

Legyél nagyon Boldog Anyuka. Üdv.

2012. febr. 3. 09:19
 14/18 Babi0906 ***** válasza:
Ez mitől lenne kicsi has? Nekem mondjuk nagyobb van (108), de nem fulladok, nem fáj a hátam letudok hajolni simán, jövök-megyek stb. Ezt csak azért írom le, mert olvastam a válaszok között, hogy ez van annak is akinek nagy a hasa meg akinek kicsi. Én elhízva nem vagyok de szép kerek pocim van, ez nem háj és nem folyik el vele az ember. szerintem ez alkati kérdés. Egyébként nekem is egyik napról a másikra kezdett el nőni. :D
2012. febr. 3. 09:52
 15/18 Babi0906 ***** válasza:
Azt hittem ez a kép a kérdezőé :D Most látom, hogy nem, de ha ő is tenne fel képet akkor jobban lehetne látni. A sógornőmnek semmi hasa nem volt aztán a szülés előtt pár héttel (35 héttől) akkora hasa lett, hogy szegény nagyon nehezen bírta :D Lesz még ott poci szerintem :)
2012. febr. 3. 10:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Az enyém is kicsi és akivel egy napra vagyunk kiírva az ő hasa dupla akkora mint az enyém, de az én babám mégis nagyobb. Alkat függő. Ő hízott 15 kg-ot én meg 5 -öt.. A dokinő nagyon megdicsért engem ezért. De erröl nem én tehetek, nem tettem ezért én semmit, hogy így legyen.

2012. febr. 3. 10:16
 17/18 anonim ***** válasza:
A barátnőm, amikor terhes volt, semmit nem lehetett látni, amikor háttal állt. Nem volt nagy hasa az utolsó hetekben sem, mégis majdnem 4 kilóvel született a fia :-)
2012. febr. 5. 08:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem se aggódj, nekem az első terhességemnél abszolút nem látszódott a hasam. Amikor hazahoztuk a Kisfiamat a kórházból, sokan a tömbházból azt kérdezgették, hogy a piacon vettük, vagy honnan szereztünk hirtelen egy babát? :D Pedig nagyon vékony vagyok, mégsem látszott.

Most a második terhességem alatt meg már hamar elkezdett látszódni, biztos ez a Cseppke máshogy helyezkedik, vagy nem is tudom! :) De az alkatom ugyanolyan vékony maradt. Ja, és az első terhességemnél 2 hét alatt vissza is húzódott a méhem, letagadhattam, hogy szültem! :)

Most biztosan tovább fog tartani a nagyobb hasam miatt.

2012. febr. 5. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!