Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek van nagyobb kutyäja...

Kinek van nagyobb kutyäja terhesen?

Figyelt kérdés
Nem féltek hogy féltékeny lesz vagy ilyesmi?az enyém nagyon furàn viselkedik hogy terhes vagyok.sétàt hogy oldjàtok meg?
2011. jún. 3. 12:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk németjuhász-labrador keverékünk van. Amolyan kinti-benti kutya (kertesház, ki-be mászkálhat). Nincs vele semmi baj. Már 2,5 éves a kisfiúnk, egyszer sem tett olyat a kutya, ami arra engedne következtetni, hogy féltékeny lenne. Az igaz, hogy kínosan ügyelünk arra, hogy a kutya a gyerek születése óta egy cseppet se kapjon kevesebb figyelmet, sőt... Még a kirándulásokra is mindig magunkkal visszük.

Védelmezi, óvja a gyereket. Most újra babát várunk, nem aggódok miatta.

3 gyereket tervezünk, és, ha meglesz mindhárom, akkor beruházunk egy kisbuszba, hogy a kutyát ugyanúgy vihessük magunkkal. :)

2011. jún. 3. 12:14
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Jézusom,téged a kutya érdekel?Terhesen amúgy sem szabadna állatokat fogdozni,pláne nem kutyát sétáltatni.Mi van ha hirtelen megindult,megránt téged.Ne kockáztasd a babádat.én is szeretem a kutyámat,de nehogy már az legyen az elso.
2011. jún. 3. 12:15
 3/18 nittababy ***** válasza:
100%
nekem volt terhesen nagyobb kutyám hagytam hogy néha megszagolja a hasam és nem volt semmi gond nem volt féltékeny szépen lassan vittem sétálni nem kell rohanni tudni kell neki parancsolni!!most már 3 hónapos a kislányom és nagyon vigyázz rá és imádja nem kell a kutyával éreztetni hogy a gyerek fontosabb mint ő anya apa meg baba megy kutya igy sétáljatok és meglátod majd rájön hogy vele is foglalkozva van ugyan úgy mint az elején!!!
2011. jún. 3. 12:16
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

A mi kutyáink odáig vannak a kislányunkért. Már csak azért is, mert mindig együtt megyünk sétálni. És amint meglátják a babakocsit, már tudják, hogy indulás. :)

Nem féltékenyek amúgy, az egyik rendszeresen megnyalja a gyerek lábát. De csak a lábát. :)

Amikor terhes voltam, ugyanúgy sétáltattuk őket, mint máskor. Nem volt semmi gond, nem hú a kutya, nem rángat, szófogadó, és szépen jön láb mellett.

2011. jún. 3. 12:19
 5/18 nittababy ***** válasza:
100%
12:15ösnek írnám te szereted a kutyádat??ha szeretnéd nem írnál ilyen baromságot mi az hogy nem lehet kutyát fogdosni semmi baja nem lesz tőle és a baba is egészségesebb lesz én sétáltam a kutyával semmi bajom nem lett neki se lesz csak tudni kell parancsolni úgy hogy ez amit írtál egy nagy hülyeség!!egy 3 hónapos baba anyukája
2011. jún. 3. 12:22
 6/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a vàlaszokat
2011. jún. 3. 12:22
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem baromság,nekem kulon megmondta az orvos,sot ha esetleg nézel tévét,akkor bból is hallahatnád.és igen,szeretem a kutyákat,de nem úgy,hogy fontosabb legyen akárminél is.és mond már meg nekem,miért lenne egészségesebb a gyerek?Na ez a baromság.Kérdezz rá az orvosodnál,ha esetleg arra jársz.
2011. jún. 3. 12:26
 8/18 A kérdező kommentje:
Nekem csak a macskät mondtàk hogy azt semmiképpen sem az alom miatt mert toxikus mérgezést lehet kapni.de macskänk nincs ugyhogy mindegy.
2011. jún. 3. 12:31
 9/18 anonim válasza:
Mert mondjuk ha burokban tartod nem tud jól fejlődni az immunrendszere, amúgy mi kutyánk is nagyon szerette a babát, és mindig 'vigyázott' rá.
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Igenis egészségesebb lesz! Kevésbé lesz hajlamos az allergiára. (nyilván egy orvos által rendszeresen ellenőrzött, oltott, féregtelenített, külső paraziták ellen kezelt kutya esetében)

Csak 1-2 cikk...:

[link]

[link]

[link]

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!