Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek van nagyobb kutyäja...

Kinek van nagyobb kutyäja terhesen?

Figyelt kérdés
Nem féltek hogy féltékeny lesz vagy ilyesmi?az enyém nagyon furàn viselkedik hogy terhes vagyok.sétàt hogy oldjàtok meg?
2011. jún. 3. 12:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Megint 1. Nekünk a gyerekorvos és a védőnő sem ellenezte egy szóval sem a benti kutyánkat, pedig kérdeztem ezt direkt anno...
2011. jún. 3. 12:32
 12/18 nittababy ***** válasza:
12:15 nek irtam nekem sem ellenezte se az orvos se a védőnő úgy hogy a védőnő meg az orvos is olyan kutya ellenes mint te vagy és nézek tévét de nem hiszem hogy elsö a kutya de vele is lehet foglalkozni mert ö is ad annyi szeretettet mint egy ember söt néha még többet pl ilyeneknél mint te!
2011. jún. 3. 12:50
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen van:

Landseer

[link]

13 éves egy nagy mamba borjú:-))))

2 gyerekem született ez idő alatt, mind ketőtt imádja, figyel járuk, főleg vízben.

Ja és a babkocsit is őrizte, nem nagyon engedte, hogy más nagyon közel menjen.

Akármit csinálhatnak vele, meg se nyikkan

2011. jún. 3. 12:53
 14/18 Alinaaa ***** válasza:

Nekem leonbergim van 85 min a marmagasság.

[link]

Igaz, hogy udvarban csak, nem sétáltatok, de terhesen is szeretgetem, fésülöm, etetem, és még a fürdetésbe is besegítek, de az állatorvosi vizsgálatnál is én voltam, pocakkal. 36.hétben vagyok és a terhességem rendben. A 3, 5 éves fiam meg szereti, ölelgeti, ha a kutya lusta hozzá arrébb vonul.

Ismered a kutyád, ha okos, nem rángat sétáltasd nyugodtan:)

2011. jún. 3. 13:47
 15/18 A kérdező kommentje:
Még nics 1 éves és tanulja a helyes sétàlàst :)
2011. jún. 3. 13:50
 16/18 anonim ***** válasza:
kedves 12.15! Na, épp az ilyen kismamák terjesztenek mindenféle rémdolgokat a többiek között!! Miért ne vihetné sétálni a kutyáját terhesen? Jó, óvatosabbnak kell ilyenkor lenni, de nem burokba zárkózni, és "jézusom, terhesen semmit sem szabad"!! a gyereknek is kell az immunrendszer fejlődéséhez némi baci, stb mert ha nylonzsákba húzod, csak beteges lesz... én igenis kifejezetten ajánlom a kutya-gyerek kapcsolatot (ésszerűen, odafigyeélve) legalább a gyerek is megtanulja, milyen egy állat, és ha lát az utcán egy csivavát, nem rohan üvöltve, hogy "anyaaa, ott egy véreb, jajj" ezt is a szülők generálják!! Pontozzatok le, de muszály volt leírnom,kiakadtam!!!
2011. jún. 3. 14:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Teljesen igazatok van. Gyerekkorom óta van kutyánk. 26 hetes terhes vagyok, van 1 kutyánk és 2 macskánk, semmi gondunk nem volt idáig az állatokkal. Ez csak egy hiszti amit az emberek felfújnak az állatokkal kapcsolatban. Csak azt nem értem miért beszélnek baromságokat be a másiknak. Szerintem a BKV retkesebb és fertőzőbb, mint a család kutyája.
2011. jún. 3. 15:14
 18/18 sumergo ***** válasza:
Nekem kisebb van, a szőre az hatalmas, de amúgy kb 6 kg. Mikor terhes lettem elvittem az állatorvoshoz az oltási könyvével együtt, és megkérdeztem be lehet-e még oltani valami ellen, ami esetleg nekem terhesen árthat. Megnézte a kutyát is, és az oltási könyvét is, és azt mondta, nyugodtam simogassam, gondozzam tovább ugyanúgy, mert semmi bajom nem lehet tőle. Ami fertőző lehet emberre is, az ellen úgyis oltva van. Nekem is a védőnőm mondta, hogy még a saját kutyámat is hanyagoljam, de gondoltam az állatorvos tudja leginkább, mit hordozHAT egy kutya. Megnyugtatott.
2011. jún. 4. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!