Köszönöm mindenkinek a segítő szándékú hozzászólásokat.
Ma kaptam meg az SMS-t, amivel 2 héttel korábban hozzájuthattam az eredményhez, mint papíron.
Down-kórra: 1:1000hez ezt közepes kockázatúnak ítélték,Edwards-kórra:1:29000hez.
Javasolják az integrált tesztet, persze fizessek be 15000 ft-ot...na mindegy, azt hiszem nincs más választásunk.
2012. febr. 9. 11:08
12/26 anonim válasza:
Inkább a teszt, most az, hogy mennyibe kerül ne érdekeljen! A lényeg, hogy rendben legyen a baba! Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj. Tudom, nem ide tartozik, de sokaknak az AFP tök sz@r lesz és semmi baja a babáknak. Ha nem beteg, megnyugodhatsz, ha meg netán mégis, akkor én úgy vagyok vele, hogy még időben vegyék el (sajnos és a szívem szakadna bele), mithogy utána mindketten egy egész életen át szenvedjetek a betegsége miatt.
2012. febr. 9. 11:35
13/26 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Már korábban írtam neked, hogy kb nekem is ilyen eredményem volt, nem küldtek más vizsgálatra, nem is mondták, hogy határeset és most négy éves, tök egészsges a gyerekem. Szüléskor 27 éves voltam. Ma előkotortam a leleteim és pontosan 2,8 mm volt nekem is a redő. Szóval ne pánikolj! A tesztre menj el, de biztos csak megnyugtatót tudnak majd mondani.
2012. febr. 9. 15:38
14/26 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó Válaszoló!
Integrált teszten sem voltál?
2012. febr. 10. 11:00
15/26 anonim válasza:
Szia! Utolsó vagyok. Nekem azt sem mondták, hogy ez rossz érték. Annó mindennek utánaolvastam és felkészülten mentem mindig dokihoz, mert ráadásul veszélyeztetett voltam. De mindenhol azt találtam, hogy 3 mm-ig normális. Az első babát egy hüvelyfertőzés miatt 5 hetesen elvetéltem. A másodikkal a 11. héten elkezdtem vérezni és görcsölni, de nagyon durván. Így kb, 25 alkalommal voltam UH-n. Semmilyen különösebb más vizsgálatot nem végeztek nálam, mint a szokásos egészéges terheseken, kivéve a sok UH-t. Kórházba sem kellett feküdnöm, csak nem járhattam dolgozni, otthon pihennem kellett és MagneB6-ot, vasat kellett szednem. 39. héten spontán született tök egészségesen és immáron 4 éves rosszcsont. :))) Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne menj tesztre! Sőt! Akkor én 27 éves voltam. Legközelebb kb. 34-35 éves leszek, ha szülök és már csak a korom miatt sem merném megkockáztatni, hogy nem készíttetek egyéb vizsgálatokat.
2012. febr. 13. 10:40
16/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a választ, jövő héten töltöm a 16.hetet, majd akkor elmegyek a vérvételre az integrált teszthez.
A többit meg meglátjuk az eredménytől függően, de szerintem nem úszom meg az magzatvíz vételt...
Még egyszer köszönöm mindenkinek.
2012. febr. 14. 08:10
17/26 anonim válasza:
Ha a legjobb doki, akkor nyugodj meg! A legrosszabb, amit tehetsz, az a stressz, és ezt neked is tudnod kell, hiszen 3. baba. Biztosan ijesztő ez az érték, de semmi baj nem lesz!
2012. márc. 8. 08:44
18/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Sajnos az integrált tesztem még rosszabb lett, most mennem kell genetikai tanácsadásra.
Aki volt ilyenen, annak mi a véleménye, ér valamit ez a beszélgetés?
2012. márc. 8. 11:22
19/26 anonim válasza:
Szia, most hányadik tétben vagy? gondolom a 12.körül! biztosan lesz még egy újabb átfogó ultrahang! ha ez meglesz, okosabb leszel! drukkolok neked nagyon!!! írj,h mi volt!!
2012. márc. 8. 11:57
20/26 anonim válasza:
Utolsó vagyok. most olvastam a 17.hétben vagy akkor. egy ismerősömnek végig rossz eredményeket mondtak. Afp iszonyú rossz lett. elküldték Pestre uh-ra és magzatvízvételre. uh-n minden jó volt, ezért nem kellett magzatvizet levenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!