Nagyobb, hosszabb ujszulottre ( 56-60 cm) kezdetben melyik
meretu ruha jo?
Figyelt kérdés
Lehet butanak tunik a kerdesem, de eppen teszem veszem, mosom a ruhakat, es nagyon elbizonytalanodtam. Kislanyom korababa volt, igy ra a legkisebb ( 50 es meretu) is nagy volt. Most fiut varok, remelem kihordom a vegeig. Uh szerint nagy baba ( tudom, ettol lehet meg kicsi), de a parom 2 m magas, es en is ugy erzem, h o hosszu baba lesz. Gondolom akkor startbol az 50 es meretu nem kell. De mondjuk az 56 os jo kezdetnek? Tudom, h ra van irva a ruhara melyik mekkora, de a tapasztalatokra vagyok kivancsi. Mekkora volt a babad hossza es melyik ruha volt jo ra? Azert 62es kezdetnek tul nagy, gondolom. Meg szeretenm csinalni a korhazi csomagom, es vinnem kell babaruhat. Szerintetetk milyen meretut tegyek bele? Holnap meg megyunk egy uh ra, kivancsi vagyok mit mondanak, mekkora. Amugy 32 hetes vagyok.
Szerintem tegyél bele mindkét méretből ugyanannyit, és ami majd nem kell, hazaküldöd a pároddal. :) Biztos ami biztos alapon.
Az én lányom 47 cm-rel született, és egy kicsit volt csak nagy az 56-os méret.
Kellemes babavárást, könnyű szülést!
2012. jan. 25. 12:35
2/9 anonim válasza:
Szerintem vegyél pár 56-ost és 62-est is. Az én babám aránylag kicsi volt, 50 cm, és 3050 g-mal született. Mi egy hónapig 50-est hordtunk. Egyébként nagyon sok függ a súlytól. Mert bár a kislányom most is még csak 58 cm(4 és fél hónapos), de hozzá 6 és fél kiló, így már 68-asokat kezdett hordani.Amikor 55 em volt, és már 5 kiló körül, akkor is 62-est hordott. Szóval a te babád, mégha hosszú baba is lesz, nyilván nem 5 kilóval születik, akkor én az 56-ost javasolom. 62-est meg úgyis veszel később, vagy gondolom már van egy-kettő.
2012. jan. 25. 12:40
3/9 anonim válasza:
56-os teljesen jó kezdetnek!
57 cm volt a bébim és 3500 gr.Mindenki azt mondta, h óriás bébi, a 62-es ruhák mégis nagyon nagyok voltak.
Ugyanúgy 56-al kezdtünk, bár túl sokáig nem voltak rá jók (1-2 hónapig). Mostanában van az, h 11 hónaposan 1,5-2 éves méretet hord:)(legalábbis tescos méretezés szerint) Amúgy 86-ost.
2012. jan. 25. 13:03
4/9 krisztivan válasza:
Mi is nagy babát vártunk és alapból az 50-eseket félre raktam.Aztán megszületett a fiam és az 56-os ruhák is kicsik lettek:-))61 cm lett a babám.Szóval mi a 62es ruhákkal kezdtük.Tegyél be több méretet és akkor lesz miből válogass.
2012. jan. 25. 13:23
5/9 anonim válasza:
A lányom 61 cm-vel született,és 1 hétig a nagyobb fajta 56-ost (4-et) rá tudtam adni,de valójában a 62-es volt a kezdő méretünk :)Most még hosszabb babát mértek nekem a 18. héten :( de remélem azért a 62-es méret elég lesz rá...
2 éves kislány és 25 hetes pocakcsajszi anyuja
2012. jan. 25. 14:15
6/9 anonim válasza:
A kislányunk 55 cm volt születésekor. Pontosan 6 hétig tudtam ráadni az 56-os méretet.
Az unokahuga 60 cm volt, csak egyik-másik 56-os méret volt jó neki és a 62-esből kellett venniük még.
2012. jan. 25. 16:05
7/9 anonim válasza:
Rakj iyet is, olyat is.
Az idosebbik fiam elvileg 56 cm-rel szuletett, de 62-es ruhat kellett ra adnom egybol. Az 56-os body es rugi kicsi volt. A masodik fiam elvileg 55 cm-rel szuletett es vigan hordta az 56-os cuccokat az elso honapban.
2012. jan. 25. 21:29
8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!
2012. jan. 25. 23:30
9/9 A kérdező kommentje:
Az 50eseket mar felre is tettem, de nagy valoszinuseggel az 56os sem fog kelleni. Mai uh szerint ( 32 het 1 nap) 2530 g a becsult suly. Mindene 3 hettel nagyobb. Jol ereztem, h nagy lesz. Jaj, pedig meg is kell szulni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!