Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kecskeméti kismamák! Tudnátok...

Kecskeméti kismamák! Tudnátok orvost ajánlani? Ki mennyit kér a szülésért?

Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Én Dr Horti Tamásnál szültem 2 éve,nagyon elégedett voltam vele,nem kért semmit a szülésért,persze kapott.A terhességi vizsgálatokat is mindig úgy időzítette,hogy egy-egy magánrendelős vizsgálatot megközölt egy kötelezővel.Azért ez anyagilag nem mindegy és mindig tudtuk,h mi újság odabent.A Rákóczi utcán rendel.
2012. febr. 5. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Dr. Tankó András Junior. Nagyon kedves, nyugodt, és segítőkész. Én magánrendelésre jártam, de ha Kecskeméti vagy akkor a korházba is mehetsz hozzá biztosan. Magánrendelés 8000 Ft/alkalom.

Szűlni most fogok, megkérdeztem Tőle az árat, de nem mondott semmit. Amennyit gondolok, ha tudok adok, ha nem nem. Ennyi volt a válasz. :)

2012. febr. 6. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is Dr. Horti-hoz jártam! Nagyon elégedett voltam vele és mindig biztosra megy nekem ez tetszett a legjobban, szóval körültekintő és alapos!Mindig fel lehet hívni telefonon, ha bármi kérdésed van és mindig nyugodtan és készségesen válaszol, akkor is, ha mondjuk kb félek, hogy kicsit baromságot kérdezek lehet. Mellékesen, jó a humora és megnyugtató a személyisége. Alapvetően szimpatikus.
2012. febr. 15. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!