Kecskeméti ultrahangról tudtok mondani valamit?
Figyelt kérdés
Tegnap a dokim is megerősítette,hogy babás vagyok. Adott telszámot,hogy kérjek időpontot uh-ra,de ma nem sikerült őket elérnem. Holnap nincs uh, de azért fel lehet hívni őket? (megpróbálom). És az idénre még adnak-adhatnak időpontot? Aki volt így,annak mikorra adtak időpontot? Segítene aki tud? Végül is csak kérdezem és reménykedem,hogy az idén még megtudom mi a helyzet velünk...2011. dec. 13. 15:18
1/3 anonim válasza:
Szia. Izsáki utra mész Uh-ra? Hívogasd őket többszőr, de inkább délelőtt. Ha ultrahangoznak akkor nem veszik fel, de legyél kitartó. Szerintem kapsz még idénre időpontot. Bár attol függ, hány hetes vagy. Mert a korházban az első Uh-ot 12 hetesen csinálják. Előtte oda nem kapsz időpontot.
Azt hogy holnap nincsenek, nem tudtam, én csütörtökre vagyok baírva hozzájuk délelőttre, 30 hetes uh-ra. Akkor biztos ott lesznek. :):)
Boldog babavárást.
2/3 anonim válasza:
Ultrahang szakrendelés
Szakrendelések - Izsáki út Szülészet
Rendelési idő:
H-P: 8:00 - 16:00
Telefon: 76/519-860
76/519-807 (4D Ultrahang)
Megjegyzés: Szakorvosi beutaló és előjegyzés szükséges
Előjegyzés: H-P: 8:00 - 9:00, 14:00 - 15:00
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. dec. 13. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!