Kecskeméti kismamik? Kecskeméten hol, melyik gyógyszertárba lehet darabra TENA betétet venni? Nagyméretűt, supert, extrát? És olyan hálós bugyit hozzá?
Bár nem vagyunk egyformák nekem elég volt egy éjszakai betét is. Tehát nem volt őrült mennyiségű a vérzés.
Az eldobható bugyit én bababoltban vettem, de van az Auchan-ban is, DM-ben is!
Szia, köszi az infót.
Nekem 3.baba, és az első kettővel is kellett 2-3napig ez az óriás méret... utána már a sima betét is. TÖbb gyógyszertárban kérdeztem, de nem botottak fel csomagot - viszont hallottam itt mástól, hogy van, hogy darabra árulják- ezért érdeklődöm. Egy teljes csomag super betét mondjuk nekem sem kellene, elég lenne 5-6db.
Előző két szülésnél a DM-es papírbugyit használtam, de barátnőm mondta, hogy ez a TEna bugyi sokkal jobban tart- de ezt bármelyik gyógyszertárban árulják? Ez is érdekelne.
:)
Kecskemétet nem tudom sajnos, de nálunk a gyógyszertárban 10db-os csomagokban van a Tena Lady extra (most vettem, Allee) - szóval nem csak nagy csomagban árulják.
a hálós bugyi tényleg jó, az 2 db-os csomagban van és kb 350 ft, abból érdemes 1-gyel nagyobb méretet venni, mint amit amúgy hordasz - 1 csomag elég, amikor az egyik véres lesz, kilötykölöd kézzel, kiteríted és max fél óra múlva száraz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!