Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kecskeméti kismamik? Kecskemét...

Kecskeméti kismamik? Kecskeméten hol, melyik gyógyszertárba lehet darabra TENA betétet venni? Nagyméretűt, supert, extrát? És olyan hálós bugyit hozzá?

Figyelt kérdés
Köszi
2012. jan. 3. 10:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyunk egyformák nekem elég volt egy éjszakai betét is. Tehát nem volt őrült mennyiségű a vérzés.

Az eldobható bugyit én bababoltban vettem, de van az Auchan-ban is, DM-ben is!

2012. jan. 3. 10:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia, köszi az infót.

Nekem 3.baba, és az első kettővel is kellett 2-3napig ez az óriás méret... utána már a sima betét is. TÖbb gyógyszertárban kérdeztem, de nem botottak fel csomagot - viszont hallottam itt mástól, hogy van, hogy darabra árulják- ezért érdeklődöm. Egy teljes csomag super betét mondjuk nekem sem kellene, elég lenne 5-6db.

Előző két szülésnél a DM-es papírbugyit használtam, de barátnőm mondta, hogy ez a TEna bugyi sokkal jobban tart- de ezt bármelyik gyógyszertárban árulják? Ez is érdekelne.

:)

2012. jan. 3. 10:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Kecskemétet nem tudom sajnos, de nálunk a gyógyszertárban 10db-os csomagokban van a Tena Lady extra (most vettem, Allee) - szóval nem csak nagy csomagban árulják.

a hálós bugyi tényleg jó, az 2 db-os csomagban van és kb 350 ft, abból érdemes 1-gyel nagyobb méretet venni, mint amit amúgy hordasz - 1 csomag elég, amikor az egyik véres lesz, kilötykölöd kézzel, kiteríted és max fél óra múlva száraz

2012. jan. 5. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!