Menjek el az ügyeleti gyógyszertárba kikönyörögni valamit vagy hagyjam nyugodtan hétfőre? 30 hetes km
Figyelt kérdés
Szombat délután óta van egy enyhe viszkető érzésem amihez ma reggelre zöld túrós folyás is párosult! Nagyon meg vagyok ijedve!Mindenhol azt hallani, hogy a zöld az már nagyon komoly fertőzés.Ráadásul nem tudom elérni a nőgyógyászomat se, a védőnőmet se, csak az ügyeletes orvost, aki azt mondta kamillás ülőfürdő és hétfőn ráérek dokihoz menni. Biztos elég ez?2010. máj. 16. 10:47
1/4 anonim válasza:
Hm... hát ez igen érdekes, mert én meg azt hallottam, hogy kismamáknak nem ajánlott az ülőfürdő. Próbálj valakit elérni telefonon, ha más nem egy kórházi osztály ügyeletes nőgyógyászát és az ő javaslata alapján vegyél valamit a gyógyszertárban.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Ha tényleg senkit nem érsz el telefonon akkor az ügyeletes gyógyszertárban vegyél Pevaryl G hüvelykúpot.Nekem ugyan erre a tünetegyüttesre ajánlotta az orvosom, és szerencsére hatott is.
Jobbulást.
30 hetes km.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Most olvasgatom a házipatika oldalát és ott az áll a pevaril G mellett,h "A fentiektől eltérő hüvelyfolyás, pl. sárgás-zöld vagy halszagú váladék azt jelezheti, hogy Ön nem gombafertőzésben szenved. Ebben az esetben a Pevaryl G hüvelykúp alkalmazása előtt keresse fel orvosát"
na nekem nem bűzös de akkor is zöldes...! Pedig az én nőgyógyászom is mindig ezt írta fel.Nem akarom h baja legyem a lányomnak! :(
2010. máj. 16. 11:33
4/4 anonim válasza:
A helyi kórházat ha felhívod, biztosan segítenek. Telefonon is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!