Mennyit szokás adni a szülésért Pécsett?
Tudom vannak olyan orvosok akik kerek perec megmondják az árat. Persze mindenki anyagi helyzete szerint ad, de mégis mennyit illik adni?
Szerintetek ha 40 ezret szánok a szülésre, az elegendő?
Szerintem adj, amennyit gondolsz. Én is Pécsett fogok szülni, eddig a dokim nem mondott konkrét árat, úgyhogy én is adok, amennyit gondolok. Mondjuk az én dokimnak piszok drága a magánrendelése, úgyhogy nem fogom túlzásba vinni.
Már hallottam olyat, hogy a magánrendelés díjának x10-t szokták adni, de én annyit biztos nem fogok.
Igen ilyet már én is hallottam (magánrendelés 10x-e).De azt gondoltam, ez biztos pesten szokás, a menő dokiknál.
Lehet, hogy fogadok szülésznőt is akkor pedig kettejük között fogom elosztani a pénzt.
Mikorra vagy kiírva, megkérdezhetem ki az orvosod?
Én is paksi vagyok, ide is járok magánrendelésre, Dr. Várnagy Ákoshoz, Pécsen nála fogok szülni.
Itt 7000 a magánrendelése, Pécsen 8000.
Nekem azt mondta, hogy rám bízza, hogy mennyit adok neki a szülésért, 50-80 ezer forint között szokott kapni.(Ezt azért hozzá tette:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!