Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr. Kubicsek Tamáshoz a...

Dr. Kubicsek Tamáshoz a Bajcsy kórházba jár valaki? Milyen orvos? Mennyit szokott kérni a szülésért?

Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 09:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én nem hozzá jártam, de ő vett fel, amikor mentem szülni, semmi extra, csak megvizsgált, megállapította, hogy már kitágultam, és szólt, hogy hívják a dokimat.

MIvel nem volt más az osztályon aki szült volna, később is bejött megnézni, hogy vagyok, és miután megszültem, visszajött, és megdicsérte a fiamat - mondta is, hogy ritka, hogy nincs semmi dolga, és ránézhet olyan kismamákra is, akik nem az ő páciensei, és kérte, hogy ha zavar engem, nyugodtan szóljak, és elhúz:D

Mikor jöttünk haza, találkoztunk a folyosón, és akkor is nagyon kedves volt, kérdezte, hogy vagyunk, és minden jót kívánt. Vagyis annak ellenére, hogy nem volt dokim, tündéri aranyos volt.

2011. dec. 11. 10:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
helló, nekem ő derítette ki, mi a bajom, nagyon okos, rendes lelkiismeretes, de még nincs meg a szakvizsgája. Ezért nem vezethet egyedül szülést sem! Pedig én is őt választottam volna.
2011. dec. 11. 12:19
 3/13 A kérdező kommentje:
Az orvosom szabira megy és azt mondta ha nem indul be addig a szülés át ad ennek a dokinak. Az első kislányom császárral született. Akkor most hogy lesz ha nem vezethet le egyedül szülést? Ezt nem értem!
2011. dec. 11. 18:34
 4/13 anonim ***** válasza:

hány hetes vagy?

mostanában nem volt, illetve elmaradt a Kubicsek rendelése, lehet, hogy letette a szakvizsgáját.

2011. dec. 11. 20:04
 5/13 A kérdező kommentje:
31. hétben járok. Nem örülök hogy így alakul hogy nem az orvosom lesz mellettem. A Kubicsek doktorról még nem is hallottam.
2011. dec. 12. 10:34
 6/13 anonim ***** válasza:

figyi, a Bajcsyban találkoztam pár ismerős nővérekkel, és ők mondták, hogy szupi doki, és nagyon okos stb,,,

amúgy meg bárkinél szülsz, jó az a kórház nagyon szerintem.

én majd később szülök, de írd meg ide, hogy végül kinél szültél, és milyen volt. Barátnőm májusban szült ott, csak annyi volt a kaki szerinte, hogy nagy volt a nyüzsi, így ő inkább alapítványi szobába ment, az napi 7000 , viszont külön fürdője van.

Én a Toldinál szülök majd

2011. dec. 12. 20:56
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Kicsit megnyugodtam. Nagyon félek mert az első szülés élményem nagyon rossz emlék maradt. :( Remélem most jobb lesz! Mindenképp írok majd!
2011. dec. 13. 09:33
 8/13 anonim ***** válasza:
úhhh, akkor nagyon drukkolok, nekem első lesz, és így is traumatikus vagyok kissé :D nagyon izgulok, hogy rendben van-e a gyerek. :)
2011. dec. 13. 10:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Szeretném megkérdezni, hogy mi újság, hogy vagytok a gyermekkel, milyen volt a szülés, mi van a dokinkkal :)

Minden rendben volt-e.

Véleményedet kérdezném kedves Kérdező!

Remélem olvasod.

Azóta tudom már, hogy levizsgázott sikeresen, és fontolgatom, hogy nála szülnék!

2012. máj. 9. 16:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem az abortuszomat ő végezte...
2013. febr. 6. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!