Dr. Kubicsek Tamáshoz a Bajcsy kórházba jár valaki? Milyen orvos? Mennyit szokott kérni a szülésért?
Én nem hozzá jártam, de ő vett fel, amikor mentem szülni, semmi extra, csak megvizsgált, megállapította, hogy már kitágultam, és szólt, hogy hívják a dokimat.
MIvel nem volt más az osztályon aki szült volna, később is bejött megnézni, hogy vagyok, és miután megszültem, visszajött, és megdicsérte a fiamat - mondta is, hogy ritka, hogy nincs semmi dolga, és ránézhet olyan kismamákra is, akik nem az ő páciensei, és kérte, hogy ha zavar engem, nyugodtan szóljak, és elhúz:D
Mikor jöttünk haza, találkoztunk a folyosón, és akkor is nagyon kedves volt, kérdezte, hogy vagyunk, és minden jót kívánt. Vagyis annak ellenére, hogy nem volt dokim, tündéri aranyos volt.
hány hetes vagy?
mostanában nem volt, illetve elmaradt a Kubicsek rendelése, lehet, hogy letette a szakvizsgáját.
figyi, a Bajcsyban találkoztam pár ismerős nővérekkel, és ők mondták, hogy szupi doki, és nagyon okos stb,,,
amúgy meg bárkinél szülsz, jó az a kórház nagyon szerintem.
én majd később szülök, de írd meg ide, hogy végül kinél szültél, és milyen volt. Barátnőm májusban szült ott, csak annyi volt a kaki szerinte, hogy nagy volt a nyüzsi, így ő inkább alapítványi szobába ment, az napi 7000 , viszont külön fürdője van.
Én a Toldinál szülök majd
Szia!
Szeretném megkérdezni, hogy mi újság, hogy vagytok a gyermekkel, milyen volt a szülés, mi van a dokinkkal :)
Minden rendben volt-e.
Véleményedet kérdezném kedves Kérdező!
Remélem olvasod.
Azóta tudom már, hogy levizsgázott sikeresen, és fontolgatom, hogy nála szülnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!