19 hetes kismama vagyok! Már írtam hogy Kb 2 hete hagyott itt a párom, de már nem bírom tovább. Mindennap találkozunk és azt mondja hogy nem bírja ki hogy egy napig ne lásson, de tegnap elutaztam 20km-re de még csak fel sem hív. Már kibírja?
Figyelt kérdés
Mit gondolnátok a helyemben?Tegnap előtt együtt töltöttük az egész napot elutaztunk a barátainkhoz,és csodás volt,nekik is és mindenkinek azt mondja hogy leszünk még együtt szerinte.Eddig erőt vettem magamon és nem kerestem.Nem is akarom,pont azért jöttem el otthonról hogy hátha elgondolkozik.De nem úgy tűnik.Holnap megyek haza,és nem tudom mire számítsak hogy milyen lesz ha eljön hozzám.Ez a bizonytalanság felemészt.2009. máj. 31. 14:41
11/11 anonim válasza:
Szerintem is van valakije,rajtad kívűl.
Nem tudom meddig jútott azzal,hogy megtörtént-e köztük vagy még nem,de tutti.Amért veled lefekszik,attól még megcsalhat.
15 éve férjnél vagyok,sokszor voltunk így mint ti most hidd el.Nem amikor terhes voltam,hanem szülés után a férjemnek volt barátnője.Attól még nem akart elhagyni,imádott engem is a gyereket is és mindent megtett értünk.
Ahányszor másik nő volt a láthatáron,mindig így viselkedett mint a tied most.
Volt amikor félreálltam és majd visszafogadtam,volt a mikor megtéptem a másik nőt.Olyan is volt h hajat festettem ,újruhát vettem és visszacsábítottam.
Te döntsd el h most a te helyzetedben mire vagy képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!