Missed AB után nektek mikor jött meg?
Figyelt kérdés
Missed AB után vagyok 5 héttel.Még nem jelentkezett a mensesem,kezdek aggódni...Tegnap este óta hányingerem van.Doki azt mondta 4 hét után élhetünk nemi életet,3 hétre rá sexeltünk,de nem ment belém.Nektek mikor jött meg?Van aggódni valóm?? Csak normális vállaszokat várok,oltogatásokat nem!!2012. jan. 31. 14:43
1/5 anonim válasza:
Nekem kb. 4-5 héttel a műtét után. Nekem míg meg nem jött, görcsölt a hasam. A doki eleinte azt mondta a műtét miatt, utána azt, hogy biztos azért, mert meg fog jönni. Nekem 6 hét pihenőt javasolt. Az első menzit azért érdemes megvárni a fertőzések miatt is, meg hogy rendesen kitisztuljon a méh. Kontrollra nem hívott vissza?
2/5 anonim válasza:
Szia.Nekem missed ab után 28 nappal jött meg.
3/5 A kérdező kommentje:
De 6 hét után kell vissza mennem. Pláne az is kiderült műtét után,hogy 2 méhem,2 méhnyakam,2 hüvely bemenetem van:S:) Én csak műtét után1 első hétben göcsöltem nagyon kicsit.Ezeket az önmegtartózkodásokat a nem tiszta embereknek mondják inkább. Nekem aki műtött azt mondta 4 hét no sex és 8hét után újra probálkozás. És most várom a menzimet,de még semmi se:S Végig futott rajtam már az is,hogy nem-e vagyok terhes:S
2012. jan. 31. 15:54
4/5 anonim válasza:
Nekem , rá 2 hónapra jött meg, és tartott 3 hétig..Katasztrófa volt.De be is gyulladt a méhem mint utólag kiderült...
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó vállaszoló,éreztél fájdalmat vagy csak nem akart megjönni?
2012. jan. 31. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!