Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed AB után, hogy voltatok?

Missed AB után, hogy voltatok?

Figyelt kérdés
Ma voltam 12 heti Uh-n és kiderült,hogy nincs szívhang és a magzat megállt a 8hétnél.Hétfőn fekszek be a korházba,hogy elvegyék.Nektek milyen volt utána,min mentetek át? Mennyi idő után probálkoztatok újra?
2011. dec. 30. 22:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lelkileg nagyon rossz volt, még sokáig. Már frászt kaptam attól, hogy mindenki azzal vigasztalt, hogy majd a következő sikerül. Még most is majd 3 év távlatából, rossz rágondolni, de már nem annyira rossz mint akkor, mert azóta megszületett a fiunk. Nekünk azt mondta a doki, hogy a harmadik menstruációt meg kell várni és utána lehet próbálkozni. Nekünk szinte pontosan egy évre rá fogant a kisfiam, mint az első baba. Most már 13 hónapos nagyfiú. Kitartást és sok erőt.
2011. dec. 30. 22:26
 2/11 anonim ***** válasza:

sya !!nekem 6-7 hetesen halt meg a magzatom ,.dokor szerint nagyobb volt a meh lepenyem mint kellet volna alacsuszhatott a magzatom es megfuladva halt meg,.a masik doki szerint betegen jott volna vilagra ha megszulom!!pedig annyira akartam a kis babat ,.eletem szerelmetol lett volna!!de miutan sajnos megtortent a gyogy kaprasom ,.lelkileg nagyon tacsra vagot!!komabol felebredve vartam hogy hozzak be az en kis csopsegemet,.bar tudat alatt tudtam hogy nem lathatom es erezhetem ,.de nem akartam elfogadni ezt a tenyt,.tudtam hogy miatta vagyok a korhazban!!nagyon sokaig uresseget ereztem es sokat sirtam,.meg most is sokat gondolok ra ,.most lenne 5 eves ,.es biztos szeretne a most 3 honapos kishugit!!az akkori baratom ezek miatt el hagyott,.mert rajott hogy o elni akart ,es hozza teszem hogy terhes voltam amikor kiment Nemethbe masik novel,..de hal isten ennek is vege es ismet 4 ev utan tudtam ujra ferfire nezni ,.akitol most van egy 3 honapos tunderkem ,.es nagyon boldogok vagyunk,.mert nagyszeru ferj es apa is,.

Neked viszont nagyon sok erot es kitartast!!sajnalom hogy ezen kell tul ess,.de hiszem es tudom hogy leszel meg nagyon boldog anyuka!!

2011. dec. 30. 22:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Nagyon fájdalmas volt:( 6-8hetesen ment el a babánk és mindketten szörnyen éreztük magunkat a párommal sokáig. 3hónap elteltével próbálkozhattunk és sikerült is. Most 14hetes kismama vagyok, minden rendben van a babánkkal és hiszem, hogy így is marad! Sajnálom ami veled történt és kitartást kívánok!!
2011. dec. 30. 23:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem a 10. héten vették észre, hogy elhalt a magzatom. Előtte már volt szívhang, így nagyon kiütött a hír, nagyon sokat sírtam. A műtét után nagyon igyekeztem erősnek látszani, de, akárcsak előtte, utána is jártam meddőségi kezelése, ahol sok kismamát láttam, és a nagy pocakjuk láttán sokszor ki kellett mennem a váróból sírni.

A történtek után kb. fél évig nem is akartam próbálkozni. 3,5 évvel később született meg a kisfiam.

A férjemmel azzal vigasztaltuk egymást, hogy valami genetikai rendellenessége lehetett, azért nem volt életképes a baba, és jobb, hogy nem maradt meg, mint ha súlyos betegen születik meg.

Nagyon sajnálom, ami veled történt! Mielőbbi felépülést kívánok neked!

2011. dec. 30. 23:23
 5/11 anonim ***** válasza:

11 hetesen vették el tavaly novemberben. Nagyon nehéz volt, egy szerencsém, ami könnyített a helyzeten, hogy van már egy kisfiam, ő akkor múlt 2 éves, nem hagyott időt a szomorkodásra. A műtét után vártunk 3 rendes ciklust, szépen megjött minden hónapban, utána kezdtünk el próbálkozni. Idén májusban teszteltem pozitívat, 34 hetes kismama vagyok, és kicsi lányt várok.

Sok szerencsét Nektek, nem szabad rágörcsölni, próbáld meg "elfelejteni", szépen, nyugodtan belevágni a következő babaprojektbe, és hidd el, hogy ha akar, akkor úgyis jönni fog és megmarad!!! Furán hangzik - és addig, amíg valaki nem esik át ilyenen, nem hiszi el, hogy tényleg így van -, de ha el akar menni, akkor úgyis elmegy, és NEM VÉLETLENÜL. Inkább menjen el, mint hogy beteg legyen.

Egy a fontos: nem szabad görcsösen akarni, mert akkor nem fog összejönni!

BÚÉK

2011. dec. 31. 10:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Sajnálom ami Veled történt, de hidd el, ennek oka van.

Nekem tavaly április elsején volt a műtét, 9 hetesen. Nagyon rosszul viseltem, végig sírtam az egész reggelt a műtétig. Nálam komplikáció lépett fel, és ébredés után iszonyat fájdalmaim voltak. Testileg és lelkileg is nagyon megszenvedtem.

6 hónap várakozást mondott az orvosom, de mi nem vártuk ki. Az első védekezés nélküli hónapban, a műtét után 4,5 hónapra megfogant a kislányunk. A terhesség húzós volt, többször is be kellett feküdnöm, de 38 hetesen egészséges, gyönyörű babát szültem.

2011. dec. 31. 15:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Jól esett,szinte elsírtam magamat.Erőt adtatok most:) Nem adom fel.Csak egyik orvos sem mondta,hogy baj a kétszarvú petefészek.Okát ne keressem miért halt meg:S Ez nem vigasztal,mert nem tudom következőnél mit hogyan csináljak.Túl leszek a hétfőn,és reménykedek,hogy miután megtörtént a műtét nem esek lelkileg jobban össze:(
2011. dec. 31. 16:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy hónapja volt missed ab műtétem, mert 9 hetesen nem volt szívhang (8 hetes lehettem, amikor elhalt). Akkor úgy éreztem, összedől a világ, de már egészen jól vagyok. Mindenki biztat, az orvosom is csak pozitív dolgokat mondott. Most úgy érzem, ha letelik a 3 hónap, teherbe fogok esni, és minden rendben lesz. Csak akkor szomorkodom egy kicsit, ha várandós kismamákat látok, mert akkor eszembe jut, milyen jó érzés volt terhesnek lenni. De nem hagyhatom el magam, mert az csak hátráltatja majd a dolgokat.
2011. dec. 31. 17:01
 9/11 A kérdező kommentje:
Én is igy vagyok. Ha már túl leszek rajta csak azon leszek,hogy minnél hamarabb felgyógyuljak és összeszedjem magamat lelkileg. Ez a rossz,hogy mindig rámtőr a síró görcs:S Az idegesít a legjobban,hogy sok nőnek csak becsúszik és megöli a gyerekét,nekünk meg akik annyira akarják elmegy:( De hiszem,hogy jó helyen van a kicsikém és,hogy nemsokára jön egy másik aki erős lesz,egészséges,és a karomba foghatom majd:)Köszönöm,hogy megosztottátok velem ezt a fájó pontott és bíztatok engem:)
2011. dec. 31. 17:56
 10/11 A kérdező kommentje:
És mennyi ideig véreztetek a műtét után és mikor jött meg az első menzitek?
2011. dec. 31. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!