Missed ab. után normális időre jött meg?
Missed ab. terhességmegszakításom volt november 21.-én.
24 nappal a műtét után, a mai napon jött meg először a menstruációm. Ez nem korai? Gondolom ilyenkor célszerűbb betétet használni, mint tampont?!
Kinek mi a tapasztalata-vissza fog állni a ciklus a műtét előtti megszokott ciklusokhoz? Vagy összevisszaság lesz ezután?
Kinek mi a tapasztalata? Hogy alakult a ciklus a műtét után? Milyen gyorsan sikerült a teherbeesés?
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen a választ! Sajnálom, hogy te is átélted:(
Furcsálltam én is a 24. napot, de remélem hamarosan visszaáll nekem is a normális kerékvágásba. Mi is mindenképpen kivárjuk a 3 hónapot, aztán lehet belevágunk-vagy nemtudom:(( Még nagyon frissek az "emlékek" így a mostani fejemmel félek tőle-de lehet majd az idő mindent megold...majd meglátjuk....
Szia!Nekem márciusban volt, utána 12 hét múlva jött meg (már kezdtem aggódni, hogy ilyen sokáig semmi, igen a betétet ajánlották nekem is) de visszaállt rendesen és a 3. hónapban már terhes lettem. Nem görcsöltem rá, nem gondoltam, hogy ilyen hamar újra összejön. Frenetikus érzés volt, persze tele aggodalommal.
19 hetes kismama
Sok sikert!!!
Sziasztok!
Igen tudom, hogy milyen fájdalmas ezt átélni, megtapasztalni. Nekem is azt mondták, hogy majd az idő segít, de szerintem csakis egy újabb terhesség enyhíti a fájdalmat.
Nekem normálisan, szinte napra pontosan jött meg (ugyanúgy, mint előtte).
A tampont az én orvosom a műtétet követő 2-3 menstruáció alkalmával nem ajánlja a fertőzésveszély miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!