Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab. után normális...

Missed ab. után normális időre jött meg?

Figyelt kérdés

Missed ab. terhességmegszakításom volt november 21.-én.

24 nappal a műtét után, a mai napon jött meg először a menstruációm. Ez nem korai? Gondolom ilyenkor célszerűbb betétet használni, mint tampont?!

Kinek mi a tapasztalata-vissza fog állni a ciklus a műtét előtti megszokott ciklusokhoz? Vagy összevisszaság lesz ezután?

Kinek mi a tapasztalata? Hogy alakult a ciklus a műtét után? Milyen gyorsan sikerült a teherbeesés?

Köszönöm szépen!

2011. dec. 14. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia. Sajnálom,hogy te is átélted. Nekem kétszer volt, mindkétszer időre jött meg először, vagyis 28-31 napra. Gyorsan rendeződött,aztán 28 naposra visszaállt. Elsőnél harmadik próbálkozásra sikerült a baba,most a másodiknál pedig elsőre. Mindkétszer megvártuk a három hónapos várakozási időt. Sok sikert és kitartás!
2011. dec. 14. 12:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ! Sajnálom, hogy te is átélted:(

Furcsálltam én is a 24. napot, de remélem hamarosan visszaáll nekem is a normális kerékvágásba. Mi is mindenképpen kivárjuk a 3 hónapot, aztán lehet belevágunk-vagy nemtudom:(( Még nagyon frissek az "emlékek" így a mostani fejemmel félek tőle-de lehet majd az idő mindent megold...majd meglátjuk....

2011. dec. 14. 12:25
 3/6 agleh ***** válasza:

Szia!Nekem márciusban volt, utána 12 hét múlva jött meg (már kezdtem aggódni, hogy ilyen sokáig semmi, igen a betétet ajánlották nekem is) de visszaállt rendesen és a 3. hónapban már terhes lettem. Nem görcsöltem rá, nem gondoltam, hogy ilyen hamar újra összejön. Frenetikus érzés volt, persze tele aggodalommal.

19 hetes kismama

Sok sikert!!!

2011. dec. 14. 12:33
 4/6 agleh ***** válasza:

Sziasztok!

Igen tudom, hogy milyen fájdalmas ezt átélni, megtapasztalni. Nekem is azt mondták, hogy majd az idő segít, de szerintem csakis egy újabb terhesség enyhíti a fájdalmat.

2011. dec. 14. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem normálisan, szinte napra pontosan jött meg (ugyanúgy, mint előtte).

A tampont az én orvosom a műtétet követő 2-3 menstruáció alkalmával nem ajánlja a fertőzésveszély miatt.

2011. dec. 14. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem októberben volt missed ab.-om.Utána 27 napra megjött rendesen a menstruációm,majd a következő most jött meg 37 napra.Remélem vissza fog állni hamarosan a normális 28-30 napra.Sajnálom,hogy te is átélted ezt a borzalmat! Kitartást és mielőbbi terhességet kívánok!
2011. dec. 14. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!