Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab. után vagyok,...

Missed ab. után vagyok, normális, hogy nem visel meg?

Figyelt kérdés

Párom nagyon letört miatta,hogy elment a baba,de én valahogy talán fel sem fogom.Nem érzek semmit.Valahogy nem tudom miért, még nem volt vele semmilyen kapcsolatom, terhességi tüneteim sem nagyon voltak.(6 hetes volt)

Az egész műtétben is csak az volt a legrosszabb, hogy nem tudtam mire számítsak + ki nem állhatom a vérvételeket, és jó párszor megszúrtak.

Mi lehet velem a baj?

2010. dec. 24. 22:47
 1/9 A kérdező kommentje:
Orvoshoz sem volt időnk elmenni, és ultrahangon sem láttuk, mert addigra nem láttak már semmit, csak megvastagodott nyálkahártyát.
2010. dec. 24. 22:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, hogy ez mennyire normális dolog, de engem sem viselt meg nagyon. Igazából nálunk sem volt baba, mert üres volt a petezsákom, és csak az nőtt. Engem a műtét jobban megviselt lelkileg.
2010. dec. 24. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki,jobb így mintha összetörnél lekileg.Szerencsés vagy,hogy nem készültél ki,sajnos nagyon sokan igen :(
2010. dec. 24. 23:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is üres volt még a petezsákom. Kedden ment el. Engem megvisel(t).

A reakciód lehet, hogy csak átmeneti. Van már gyermeked? Tudod, hogy mit veszítettél? Engem sztem ezért visel meg. Nagyon szerettük volna a Kistesót a Fiamnak.

2010. dec. 25. 06:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs veled. Nem volt idő a kötődés kialakulására, így talán könnyebb az újrakezdés, plussz ha vkinek üres petezsák miatt van missed ab műtétje, igaziból baba nem is volt. Nekem a 11 héten uh-n derült ki h nem ver már a babánk szíve. Előtte már 3* láttam uh-n, láttam ahogy nől, ki lehetett már venni a formáját, és láttam a kicsi szívét is dobogni, így szörnyű volt elveszíteni Őt (és 10 éve vártunk Rá, csoda volt az is h megfogant ...:(...)
2010. dec. 25. 10:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Nincsen gyerekem még.Ő is csak véletlenül jött volna össze, nem terveztük.

Nem tudjuk mi volt a baj, mert még nem voltunk azelőtt nőgyógyásznál, pont a következő napra volt időpontunk, akkor lett volna az első vizsgálat, de előző nap reggel elkezdtem vérezni.Este pedig a kórházban már csak megvastagodott méhnyálkahártyát találtak.

2010. dec. 25. 14:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 25. 14:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Semmi baj veled! Valoszinuleg me nem voltal annyira felkeszulve, nem vartad annyira a babat.

Nem kotelesseg bankodni! orulj, es elvezd tovabbra is az eddigi eleted. majd eljon az ido, mikor varni fogod, es jonni fog a babad

2010. dec. 27. 10:17
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. dec. 27. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!