Missed ab. után vagyok, normális, hogy nem visel meg?
Párom nagyon letört miatta,hogy elment a baba,de én valahogy talán fel sem fogom.Nem érzek semmit.Valahogy nem tudom miért, még nem volt vele semmilyen kapcsolatom, terhességi tüneteim sem nagyon voltak.(6 hetes volt)
Az egész műtétben is csak az volt a legrosszabb, hogy nem tudtam mire számítsak + ki nem állhatom a vérvételeket, és jó párszor megszúrtak.
Mi lehet velem a baj?
Nekem is üres volt még a petezsákom. Kedden ment el. Engem megvisel(t).
A reakciód lehet, hogy csak átmeneti. Van már gyermeked? Tudod, hogy mit veszítettél? Engem sztem ezért visel meg. Nagyon szerettük volna a Kistesót a Fiamnak.
Nincsen gyerekem még.Ő is csak véletlenül jött volna össze, nem terveztük.
Nem tudjuk mi volt a baj, mert még nem voltunk azelőtt nőgyógyásznál, pont a következő napra volt időpontunk, akkor lett volna az első vizsgálat, de előző nap reggel elkezdtem vérezni.Este pedig a kórházban már csak megvastagodott méhnyálkahártyát találtak.
Semmi baj veled! Valoszinuleg me nem voltal annyira felkeszulve, nem vartad annyira a babat.
Nem kotelesseg bankodni! orulj, es elvezd tovabbra is az eddigi eleted. majd eljon az ido, mikor varni fogod, es jonni fog a babad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!